kalender53
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Kesinlikle alınır.3 aydır kullanıyorum, aşırı memnunum.
yanii direkt konu altındaki yorumlardan anlayabilirsiniz dynatab75x ben de almış biri olarak o klavyeyi öven herhangi biri yok evet pixel ekranı var güzel baya ama hep sorunlu klavyeler epomaker genel olarak mchosenin yanından geçemez hocam ki Mchose'nin en iyi klavyesi F/P olarak G75 Produr. Bide bunların üstüne 2 yıl garantin var Dynatab 75xte garantin falan yok.Teşekkürler Dyntabı neden direkt elediniz kötü diye mi
Teşekkürler gümrük mevzusunu diyorsunuz sanırsam benim ilki geldi 2 tuşu bozuldu geleni imha et yenisini gönderelim dediler bakalım yolda inş takılmaz gümrüğe bunu alayım o zaman dyntab ile fun60max i bırakacaktım onları satıp yanına bunu koyayım o zaman hem garantisi de varyanii direkt konu altındaki yorumlardan anlayabilirsiniz dynatab75x ben de almış biri olarak o klavyeyi öven herhangi biri yok evet pixel ekranı var güzel baya ama hep sorunlu klavyeler epomaker genel olarak mchosenin yanından geçemez hocam ki Mchose'nin en iyi klavyesi F/P olarak G75 Produr. Bide bunların üstüne 2 yıl garantin var Dynatab 75xte garantin falan yok.
Evet şuan dynatab alanlar için dua ediyorum yunexpress gümrükten alıp tekrar çine yollar inşallah.yanii direkt konu altındaki yorumlardan anlayabilirsiniz dynatab75x ben de almış biri olarak o klavyeyi öven herhangi biri yok evet pixel ekranı var güzel baya ama hep sorunlu klavyeler epomaker genel olarak mchosenin yanından geçemez hocam ki Mchose'nin en iyi klavyesi F/P olarak G75 Produr. Bide bunların üstüne 2 yıl garantin var Dynatab 75xte garantin falan yok.
Açıp sesini dinledin mi pbt kalitesine baktın mı kasa kalitesine baktın mı yazım hissiyatına baktın mı bakmadın o zaman yorum yapma kaçıranlar üzülmüş ki 5 sayfa konu oldu.dümdüz klavye ne olayı varda bu fiyata kaçıranlar üzüldü acaba
her markanın ses hazzı farklı kimisi epomaker kimisi royale kludge sever dostum çok premium bir ürün vibi durmuyor alüminyum kasa da olmadığına göre.Açıp sesini dinledin mi pbt kalitesine baktın mı kasa kalitesine baktın mı yazım hissiyatına baktın mı bakmadın o zaman yorum yapma kaçıranlar üzülmüş ki 5 sayfa konu oldu.
Çok premium bir ürün bu arada da bu fiyata neyse 2200 liraya alüminyum kasa bulsana hemen alıcam. Bi de 53 dolarlık ürünü ülkeye nasıl sokmayı planlıyon söylesene.https://www.mchose.store/products/mchose-mix-87-hall-effect-magnetic-switch-gaming-keyboard alacaksanız bunu alın 2150ye vergi çıkarmı bilmemde bu modeli beğendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her markanın ses hazzı farklı kimisi epomaker kimisi royale kludge sever dostum çok premium bir ürün vibi durmuyor alüminyum kasa da olmadığına göre.
indirim aylarinda gayet bulunabiliyor dostum şu modeli vergisiz gelirse şayet çekerim amaÇok premium bir ürün bu arada da bu fiyata neyse 2200 liraya alüminyum kasa bulsana hemen alıcam. Bi de 53 dolarlık ürünü ülkeye nasıl sokmayı planlıyon söylesene.
faturaya düşük göstererek sokanlar olmuş forumda demin bakıyordum yunekspres ile vergisiz şekilde alanlar olmuş da oda yeni patladı yanwenlede vergisiz gelme muhabbeti var onuda araştırmak lazimÇok premium bir ürün bu arada da bu fiyata neyse 2200 liraya alüminyum kasa bulsana hemen alıcam. Bi de 53 dolarlık ürünü ülkeye nasıl sokmayı planlıyon söylesene.
Gelmedi hiç en iyi ses tonuna sahip o sanırım bende 2 adet var yeşil olan da latte olsaydı alacaktımMatcha latte bittimi yoksa hic gelmemismiydi