İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Nasıl olsa pzt kargoya verilecek diye almamıştım stoklar bitmiş mecbur pembe çektik :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni stok gelirse min 3.2K gelir bence V9 Pro 3.2K iken
Fazla bile durdu bence. Kulaklığı almadan önce bu kadar umudum yoktu, aldıktan sonraki tecrübelerime göre şuanki kulaklık piyasasında nova5 vs yerine net tercih ederim. 3-3.5K bile ucuz bence böyle bir ürün için ama tabi ucuza alma fırsatı varken almak lazım.. 3gündür kesintisiz kullanıyorum, pc youtube açık falan kalıyor ve hiç şarj etmedim şarjı %90 şuan. Şarj indikatörü %10 %10 çalışıyor %10 bitmeden düşmüyor. Mikrofonu zaten sinirimi bozdu fifine a9 var, resmen onun kadar iyi geliyor boşa para verdim hissiyatı yaratıyor :D

Fazla bile durdu bence. Kulaklığı almadan önce bu kadar umudum yoktu, aldıktan sonraki tecrübelerime göre şuanki kulaklık piyasasında nova5 vs yerine net tercih ederim. 3-3.5K bile ucuz bence böyle bir ürün için ama tabi ucuza alma fırsatı varken almak lazım.. 3gündür kesintisiz kullanıyorum, pc youtube açık falan kalıyor ve hiç şarj etmedim şarjı %90 şuan. Şarj indikatörü %10 %10 çalışıyor %10 bitmeden düşmüyor. Mikrofonu zaten sinirimi bozdu fifine a9 var, resmen onun kadar iyi geliyor boşa para verdim hissiyatı
reis eğer idefixten aldıysan sorumu cevaplarmısın? 3 kez sordum cevap veren yok. kendi sitesinde 2 yıl garanti var ya, idefixten alınca da onlan birlikte mi geliyor?

reis eğer idefixten aldıysan sorumu cevaplarmısın? 3 kez sordum cevap veren yok. kendi sitesinde 2 yıl garanti var ya, idefixten alınca da onlan birlikte mi geliyor?
Garantisiz olma şansı yok zaten idefix satıcısı olan betaplus da gaming gen.

Garantisiz olma şansı yok zaten idefix satıcısı olan betaplus da gaming gen.
tamamdır reis çok sağol yanıt için bende sipariş ettim beyazını. normalde amazondan 3k ya barracuda x almıştım ama çok kronik sorunu olduğunu görünce iptal edip bunu aldım umarım iyi yapmışımdır. daha iyi dediler

Hocam vektörel tasarım yapıcam kulaklığın üzerine havalı durur bari bir öneriniz varmı bu konu materyal gibi.

Birde bu garanti bozarmı
Hiç anlamıyorum o işlerden. Ama sökülebilir bir şey değilse kesinlikle garantiyi bozar.

Hiç anlamıyorum o işlerden. Ama sökülebilir bir şey değilse kesinlikle garantiyi bozar.
aga şansıma sabah bir daha bakayım dedim idefixte son kalmış 1 tane siyah buldum betaplus satıyor normalde yoktu.yorumlardada tt kullanıcılarının 300 lıra indirimi varmış diyen biri vardı onuda kullandım 2400 küsür bişey ödedim aldım.şans işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link bu arkadaşlar az önce ben aldım bitince yeniden 1 tane daha eklemişler. türktelekom indiriminiz varsa kullanmayı unutmayın

Bende Cloud 3 kablolu var dün wireless kulaklık ararken çıktı karşıma konu alıcaktım tereddütte kaldım keşke alsaydım. Cloud 3 ü ikinci el satıp parasını çıkarır wireles kulaklığım olurdu. Bakalım fırsatçı firmalarımız yeni stokları kaç paraya getiricekler.

Bende Cloud 3 kablolu var dün wireless kulaklık ararken çıktı karşıma konu alıcaktım tereddütte kaldım keşke alsaydım. Cloud 3 ü ikinci el satıp parasını çıkarır wireles kulaklığım olurdu. Bakalım fırsatçı firmalarımız yeni stokları kaç paraya getiricekler.
Siyahı arkadaşın attığı son linkte var yapışın.

Sadece pembe kalmış. Mecbur pembe alacağız artık. Pembe set dizme zamanı gelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,690
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri