Benimde doğum günüme geliyor 4 gün kalıyor sadece ama olsunevet story geldi 26 aralıkta cıkıyor doğum günümde hemde alabilirsem güzel hediye olucak
Evet mesela banaUmarım ihtiyaç sahiplerine gider.
Saol sanadaOlsun kısmet iyi yaşlar bu arada
Stoklar kaç dakikada biter?Umarım yetişirim,bu da kacarsa pc defterini bürcemfırsatçı tayfa yüzünden bize kalırsa alıcağız inşallah kalmazsa da yapacak bir şey yok
Sistem APU olmaz değil mi?evet story geldi 26 aralıkta cıkıyor doğum günümde hemde alabilirsem güzel hediye olucak
Hocam bende daha büyük bir saçmalık oluyor, youtube videosu bilgisayarda bir türlü görünmüyor.Ben erkenden sistemimi topladım nedenini söyleyeyim
Önceden @Abdullah Hacıgül'ün yaptığı Dart sistemin ne zaman çıkacağı belli değildi tarih belliydi ama saati belli değildi saat 17:00'da yayınlar diye içimden tahminde bulundum saat 16:59'dan 17:00'a kadar youtube sayfasını sürekli yeniledim durdum ve şansıma harbiden 17:00'da yayınlandı video hemen videoya girip açıklama kısmında ki itopya linkine basıp girdim hesabım zaten açıktı hemen sepete ekleyip satın almayı denememe rağmen o sistemi alamadım
O günden beri itopyadan çıkartılan hiç bir sistemde şansımı denemiyorum çünkü gerçekten alınamıyor..
Sen yine geç kalmışsın hocam ben o itopya linkine giren ilk 5 10 kişiden biriydimHocam bende daha büyük bir saçmalık oluyor, youtube videosu bilgisayarda bir türlü görünmüyor.
Telefondan bildirim geliyor video için, bilgisayardan alacağım için hemen bakıyorum youtube kanalına, video yok. 5-10 dk sonrasında ancak videonun yüklendiğini görebiliyorum.
Son çare olarak telefondan tıklıyorum bildirime, linke telefondan bakıp bilgisayara yazmaya çalışıyorum, o arada alan alıyor zaten.
Bilgisayarda google hesabım olmadığı için mi böyle oluyor acaba?