Neler Yeni

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
Öncelikle merhaba arkadaşlar
3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi teklif ediliyor. tekrardan iade kabul etmedğimi ürünün onarımını , değişimini ya da mudailini istedğimi söyledim. buğün tekrar arayarak ürününüz değiştirilmiyor. para iadesi yapacağız denildi. ne yapmam gerek thh başvursam ne kadar sürer ?

TheMacron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer-ARIK
Bende aynı sorunu yaşadım eğer normal bir çalışansa sorunu çözmüyor daha yetkili bir çalışan bulursan çözebilir benim sorunumu çözmüştü

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Öncelikle merhaba arkadaşlar
3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi teklif ediliyor. tekrardan iade kabul etmedğimi ürünün onarımını , değişimini ya da mudailini istedğimi söyledim. buğün tekrar arayarak ürününüz değiştirilmiyor. para iadesi yapacağız denildi. ne yapmam gerek thh başvursam ne kadar sürer ?
THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı sorunu yaşadım eğer normal bir çalışansa sorunu çözmüyor daha yetkili bir çalışan bulursan çözebilir benim sorunumu çözmüştü
daha yetkili birine nasıl bağlanacagız
Mesaj otomatik birleştirildi:

THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D
THH başvuru yaptım dosyalar kısmına ürünün güncel fiyatını , mediamarkttaki stok olmadığını ve yine mediamarkttaki cloud 3 'ü dosya olarak yükledim.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.
ürünün garantisi 3 ocakta bitiyordu ben 2 ocakta verdim. thh 1-2 ay sürüyor diye biliyorum. ürünü alsam sorun yaşarmıyım magzadamı kalsın

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
iade kararı 2 ocakdan daha önce verildiyse problem olacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom