Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Arkadaşımda barracuda var. Hangi modeli bilmiyorum ama ses seviyesi çok düşük gelmişti bana. Shark sanırım daha da alt model emin değilim. Ama arkadaşımdaki barracuda modeline göre nova 5 daha iyi geldi bana. Nova 7 de var bende. 5 ile 7 sesleri çok benzer ama 7 malzemesi ve konforu daha iyi. Nova 5 biraz daha sıkı oturuyor kafaya.
Arada sanırım 300 500 fiyat ya oynuyor ya oynamıyor kampanya dolayısıyla. O yüzden 5 mi 7 mi sence peki?

hiçbir farkı yok x olanda ekstra düşme var oyun ve mic sesini ayarlıyon
Ekstra olarak Xbox uyumluluğu da X de var diye biliyorum. Diğerini Xbox da kullanamıyormuşuz sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5350 ye geliyor nova 7
Hangisi alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar klavye ile kulaklık takaslamak isteyen varsa bana ulaşabilir.

Ankara içinde bende almak istiyorum önceliğim takas elimde Mchose G75 Pro, Cidoo qk61 v2, Akko B5075 Plus ve Mchose L7 Ultra var. Düşünen özelden yazabilir.

Arada sanırım 300 500 fiyat ya oynuyor ya oynamıyor kampanya dolayısıyla. O yüzden 5 mi 7 mi sence peki?
7 daha konforlu ben 7yi daha çok beğeniyorum. İsleletin üstü metal. Tuşlar daha yumuşak. Kafa bandı biraz daha dolgulu.Çerçeve tek kollu. Nova 5 gibi sımsıkı durmuyor. Yani 5i çıkarıp 7 yi takınca rahatlık bariz belli oluyor.

Eskişehir içi bir tane beyaz var arkadaşlar elimde isteyen varsa, arkadaşla kendime aldım birer tane bir tane de fazla kaldı geldiği fiyata verebilirim.

7 daha konforlu ben 7yi daha çok beğeniyorum. İsleletin üstü metal. Tuşlar daha yumuşak. Kafa bandı biraz daha dolgulu.Çerçeve tek kollu. Nova 5 gibi sımsıkı durmuyor. Yani 5i çıkarıp 7 yi takınca rahatlık bariz belli oluyor.
Malzeme açısından öyle ama özellik olarak nova 5 daha iyi

İstanbulda alıp elinde fazla kalan var mı

Geri