Neler Yeni

Mekanik Klavye Nasıl Temizlenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Merhabalar klavyemi temizlemek istiyorum ama tuşları anahtarlara ve tuşlara zarar gelmeyecek şekilde çıkarmak istiyorum. Bunun için özel olan aparat bende yok. Siz neyle çıkartıp temizliyorsunuz. Marka model Steelseries M400 tuşlar çok sıkı

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar klavyemi temizlemek istiyorum ama tuşları anahtarlara ve tuşlara zarar gelmeyecek şekilde çıkarmak istiyorum. Bunun için özel olan aparat bende yok. Siz neyle çıkartıp temizliyorsunuz. Marka model Steelseries M400 tuşlar çok sıkı
ben aparat yoksa el ile çıkartırdım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tuşları söküp swithclerin için WD-40 yada herhangi bir yağsız kontak sprey sıkabilirsin (çok az miktarda).
Çok güzel bir temizlik olacaktır.

Tuşları bu aparat ile sökebilirsiniz;

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,065
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İnternetten aparatını alabilirsin, diğer türlü tornavidayla falan çıkartmak zorundasın riskli biraz.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bende Rampage Hydra r7 var. Klavyenin yanında tuş ve switch için aparat göndermişlerdi. Önce bütün tuşları söküyorum. Sonra sıcak su oplan bir leğenin içne atıp biraz bwekletiyorum. O ara bütün switchleri de söküyorum ve demir plakayı ıslak bezle siliyorum(araya çok toz tüy vs. kaçıyor. Ardından tuşları şöyle hızlı bir siliyorum. Sonra bütün switchleri geri takıyorum ve yine tuşlarıda. Ardından 3 gün sonra gene *** gibi oluyo. :) :)

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Çay kaşığı ile sökebilirsin rahatça bende aparat olmadığı için öyle yapıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular