Mekanik klavye nedir

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
Bu mekanik klavye olayı nedir acaba aydinlatırmısınız beni bide birisi red alma mekanik hissiyatını veremiyor demişti doğrumu switch türü önemlimi

Kırmızı switch de mekanik hissi verir ama sesi daha düşüktür yani mavi switch daha yüksek sesli çalışır

90lardı yıllarda takır takır daktilo gibi ses çıkaran klavyeler var ya onların modern hali. Aslında aynılar ya. Ben bile neden mekanik klavyelerin tekrar popüler olduğunu bilmiyorum. Aynı plakların tekrar popüler olması gibi.

90lardı yıllarda takır takır daktilo gibi ses çıkaran klavyeler var ya onların modern hali. Aslında aynılar ya. Ben bile neden mekanik klavyelerin tekrar popüler olduğunu bilmiyorum. Aynı plakların tekrar popüler olması gibi.
Mekanik yerine ne önerirsin peki

Mekanik yerine ne önerirsin peki
Mekanik öneririm. Normal klavyelerden daha sağlamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte mekaniği kötülemedim bu arada yanlış anlaşılmasın :D

Her tuş ayrı bir switch e bağlıdır. Uzun Ömürlüdür. Kırmızıları sessiz Mavileri sesli geçer. Kalitelileri pahalıdır.

Mavi switch asla önermem gece kullanamazsın gerçekten. Red veya kahverengi alabilirsin. Bütçe verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Her tuşun ayrı bir switche bağlı olması ve tepkime sürelerinin membranlara nazaran çok daha hızlı olması "tekrar popüler" olmasında etken değil midir?

buraya yazmak yerine google'a yazabilirdin dostum.

Switch önemlidir red switch öneririm

Geri