Meta Quest 3 Alınır mı?

ben quest 2 almıştım başta çok zevkli geliyor ama sonra sıkılıp atıyorsun ben 2 hafta sonra sattım ikinci el ucuza bulursan al dene hevesini al güzel alet sonra satarsın satarken çok zorlanmadım
tamamen katılıyorum. Ben de ve bir arkadaşımda daha vardı kesinlikle heves işi iki hafta sonra yüzüne bakmıyorsun. Gözleri de yoruyor bir süre sonra. Kesinlikle TV alınmalı.

tamamen katılıyorum. Ben de ve bir arkadaşımda daha vardı kesinlikle heves işi iki hafta sonra yüzüne bakmıyorsun. Gözleri de yoruyor bir süre sonra. Kesinlikle TV alınmalı.
Gözleri yoruyorsa sorun işte günlük 2 saat falan film izlemede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emir Aydın hocam ne dersin film izlemeye net mi? Gurbetteyken falan nasıl gider? Yoksa gurbettede telefon pc falan onlarlada aynı zevki verir mi boşa masraf mı olur

Son düzenleme:
Gözleri yoruyorsa sorun işte günlük 2 saat falan film izlemede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emir Aydın hocam ne dersin film izlemeye net mi? Gurbetteyken falan nasıl gider? Yoksa gurbettede telefon pc falan onlarlada aynı zevki verir mi boşa masraf mı olur
Oyun oynamak için alınır ancak uzun süreli film izlemek için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç kez izlenebilir ancak bir yerden sonra canın pek istemez. Hem terletiyor hem de biraz ağır olduğu için pek rahat sayılmaz. Amaç film izlemekse kaliteli bir projeksiyon daha mantıklı olur. Ancak oyun oynanacaksa herkesin denemesi gereken güzel bir teknoloji olduğunu düşünüyorum.

Oyun oynamak için alınır ancak uzun süreli film izlemek için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç kez izlenebilir ancak bir yerden sonra canın pek istemez. Hem terletiyor hem de biraz ağır olduğu için pek rahat sayılmaz. Amaç film izlemekse kaliteli bir projeksiyon daha mantıklı olur. Ancak oyun oynanacaksa herkesin denemesi gereken güzel bir teknoloji olduğunu düşünüyorum.
Oyunlar artık.pek sarmıyor beni hevesim cok kalmadı tek oynamakta sarmıyor film izliyorum genelde projeksiyon mu dersin koysa yine oled tv'mi o fiyata önerebileceğin neler var film için

Son düzenleme:
Oyunlar artık.pek sarmıyor beni hevesim cok kalmadı tek oynamakta sarmıyor film izliyorum genelde projektör mü dersin koysa yine oled tv'mi o fiyata önerebileceğin neler var film için
Bilmiyorum pek film izleme hobim yoktur. Ara sıra izlerim ancak görüntü benim için o kadar da önemli değil. Normal bilgisayar monitöründen izliyorum. Elbette OLED TV'nin görüntüsü daha güzel olacaktır ancak ben film izleme amacıyla o kadar para harcamam. Burada olay senin kararına kalıyor.

Bilmiyorum pek film izleme hobim yoktur. Ara sıra izlerim ancak görüntü benim için o kadar da önemli değil. Normal bilgisayar monitöründen izliyorum. Elbette OLED TV'nin görüntüsü daha güzel olacaktır ancak ben film izleme amacıyla o kadar para harcamam. Burada olay senin kararına kalıyor.
Bende harcamamda günün gerisinde başka işim kalmıyor çalışıncada insan yorgun oluyor sadece film izleyesim geliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,983
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri