Mezuna Kalmak? [ANKET]

Mezuna mı kalırdınız yoksa üniversiteye mi giderdiniz?

• Mezuna kalırdım.

• Üniversiteye giderdim.

• Kararsızım.

• Derslerle alakam yok.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
TYT 70 bandında, AYT 40 bandında.
Eğer mezuna kalırsam bu netlerin oldukça artacağını düşünüyorum. Nerelerde nasıl yanlışlar yaptım, nasıl çalıştım, neler yapmalıyım gibi sorularda bilgi sahibi oldum.

TYT
Türkçe: 37
Sosyal: 17
Matematik: 30
Fen: 18
Toplam: 102

AYT
Edebiyat: 22
Tarih: 8
Coğrafya: 6
Matematik: 28
Toplam: 64

Bu net değerlerine ulaşabileceğimi düşünüyorum. Bu arada normalde sayısal öğrenci olduğum için sayısaldan da hazırlanabilirim.

Normalin üstündeki bir üniversiteyi kazanacak puana sahipsiniz. Mezuna kalarak derece yapmayı düşünüyorsunuz. Mezuna mı kalırdınız yoksa üniversiteye mi giderdiniz?
Mezuna kaldım.Netlerimi büyük ölçüde artırdım.Hedefim 15 gün sonra girip sayısal 5k yapıp bilgisayar mühendisliği okumak.Yani büyük şeyler için küçük şeyler feda edebilirsin.

mezuna kalırdım

Ben olsam bu yıl yapabileceğim en yüksek neti yapıp giderdim, seneye ne olacağı hiç belli değil üstelik 2023 yılı sakin geçmeyecek seçimden sonra bazı olaylar yaşanma ihtimali çok yüksek .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca mezuna kalmak da çekilecek çile değil , ben bu yıl çok net bir şekilde deneyimledim bir süre sonra yeter artık diyorsun .Bu yıl kesinlikle istediğim bir bölüme yerleşip gideceğim, bir daha da YKS diye bir şey duymak istemiyorum.

Son düzenleme:
üni ilk senem bitti kafa rahat. Haftaya çarşamba finaller bitiyor , sınavları da kolay yapıyorlar.

soruyu cevaplayacaksam üniye giderdim zaten 2 senelik gidiyorum ama bölümüm güzel : Kimya teknolojisi / teknisyenliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,254
Üyeler
187,802
Son üye
Emir Çip
Geri