Neler Yeni

Milenicom ile paket yükseltme kavgam...!

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Milenicom 35 mb internet kullanıcısıydım. Faturam 99 tl 79 paket + 20 modem olarak geliyordu. Acaba başka paket ne var derken. Yeni gelen üyelere 99,90 tl ye verilen 100 mb paketli şubat ayı kampanyasına denk geldim. E haliyle benden 2 kat daha hızlı internet alanlarda aynı parayı ödeyecek olunca paket yükseltmek için aradım. Önce müşteri hizmetlerinde çıkan bayan, bu sadece yeni gelenlere diyerek başından savmaya çalıştı. Tabi haliyle benim sinir bi anda tavan yaptı. ''Ne yani daha önce geldik diye, nasıl olsa bu eski müşteri öder diye''mi düşünüyorsunuz dedim. Eğer paketim 100 mb 99 tl olmayacaksa hemen iptal edin paketimi diyerek çıkıştım.

''7 aydır müşterimizsiniz. sizi kaybetmek istemeyiz'' dediler. Bende madem öyle kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız diyerek biraz sert çıktım. ''Ben hattı iptal edeceğim.'' Deyince, ''sizi uzman yetkilimize bağlıyorum.iptallerle o ilgileniyor'' diye başka bir bayana aktarıldım.

Telefonu açan hanımefendiye durumu izah ettim. Pakete geçirilmediğim için iptal istediğimi belirtince sistemi kontrol edip. Kullandığım paketin 79 tl olduğunu 20 tl modem ücreti olduğunu söyledi. ''İptal etmeyelim. Ben sizi hem 100mb olan pakete alayım hemde modem ücretinizi düşüreyim'' dedi. tabii ki kabul ettim.

Sonuç : Biraz baskı ve müşteri olmanın verdiği haklı isyanla: 99 tl ye 35 mb ve 20 tl modem yerine..... 100 mb 99,90 tl ve 5 tl modem ücreti ile, 104.90 TL ye taahütsüz yeni internetimi kullanmaya başladım. Hız değerlerim aşşağıda.

Son düzenleme:

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kavga edilecek bir durum göremiyorum açıkçası. Durumu güzelce izah ederseniz zaten ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar. Bende benzer durum yaşadım milleniyle aradım hiç zorluk çıkarmadan karşılıklı olarak güzelce çözdük durumu. Biraz daha sakin.)

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhaba,

Milenicom 35 mb internet kullanıcısıydım. Faturam 99 TL 79 paket + 20 modem olarak geliyordu. Acaba başka paket ne var derken. Yeni gelen üyelere 99,90 TL ye verilen 100 mb paketli şubat ayı kampanyasına denk geldim. E haliyle benden 2 kat daha hızlı internet alanlarda aynı parayı ödeyecek olunca paket yükseltmek için aradım. Önce müşteri hizmetlerinde çıkan bayan, bu sadece yeni gelenlere diyerek başından savmaya çalıştı. Tabi haliyle benim sinir bi anda tavan yaptı. ''Ne yani daha önce geldik diye, nasıl olsa bu eski müşteri öder diye''mi düşünüyorsunuz dedim. Eğer paketim 100 mb 99 TL olmayacaksa hemen iptal edin paketimi diyerek çıkıştım.

''7 aydır müşterimizsiniz. sizi kaybetmek istemeyiz'' dediler. Bende madem öyle kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız diyerek biraz sert çıktım. ''Ben hattı iptal edeceğim.'' Deyince, ''sizi uzman yetkilimize bağlıyorum.iptallerle o ilgileniyor'' diye başka bir bayana aktarıldım.

Telefonu açan hanımefendiye durumu izah ettim. Pakete geçirilmediğim için iptal istediğimi belirtince sistemi kontrol edip. Kullandığım paketin 79 TL olduğunu 20 TL modem ücreti olduğunu söyledi. ''İptal etmeyelim. Ben sizi hem 100mb olan pakete alayım hemde modem ücretinizi düşüreyim'' dedi. tabii ki kabul ettim.

Sonuç : Biraz baskı ve müşteri olmanın verdiği haklı isyanla: 99 TL ye 35 mb ve 20 TL modem yerine..... 100 mb 99,90 TL ve 5 TL modem ücreti ile, 104.90 TL ye taahütsüz yeni internetimi kullanmaya başladım. Hız değerlerim aşşağıda.Alıntıyı görüntüle
Ben şu kafayı anlamıyorum bak. Obilet çm de çalışıyorum ayrıca. Çıkan kampanyalar neyse konustugun kişi sana onun bilgisini verir. Kampanya kosulları neyse paşa paşa uyucaksın. Sana uymuyor diye tartısma çıkartıp gerildim muhabbeti yapman nedir ?
Karşında konustuğun kişi ona ne söylenmişse onu yapıyor. Senin ona sinirlenmen yükselmen işini çözmez normalde de konustugun kişi yine büyüklük bende kalsın demiş :)
En nefret ettiğim insan tipi bu. Koşullar yeni gelenler içinse yeni gelenlere o ay için çıkarılmıs bi şey. Yok 7 aydır kullanıyorum yok şöyle yok böyle. Marifetmiş gibi anlatıyosun ya bak bu marifet değil bilesin.
Ya sabır :D

Son düzenleme:

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şu kafayı anlamıyorum bak. Obilet çm de çalışıyorum ayrıca. Çıkan kampanyalar neyse konustugun kişi sana onun bilgisini verir. Kampanya kosulları neyse paşa paşa uyucaksın. Sana uymuyor diye tartısma çıkartıp gerildim muhabbeti yapman nedir ?
Karşında konustuğun kişi ona ne söylenmişse onu yapıyor. Senin ona sinirlenmen yükselmen işini çözmez normalde de konustugun kişi yine büyüklük bende kalsın demiş :)
En nefret ettiğim insan tipi bu. Koşullar yeni gelenler içinse yeni gelenlere o ay için çıkarılmıs bi şey. Yok 7 aydır kullanıyorum yok şöyle yok böyle. Marifetmiş gibi anlatıyosun ya bak bu marifet değil bilesin.
Ya sabır :D
Evet evet büyüklük bende kalsın dedi. Ona ne söylendiğini bilmem. Üstündekine aktarıp çözebiliyorsa, demekki o işin ucu açık bırakılmış. Yani kesinlikle olmaz diye bir şey yok. Kusura bakma kardeşim, 100 mb interneti 99 liraya alan kişi.parayı taş taşıyarak kazanıyorda, ben pamuk yatakta uyuyarak mı kazanıyorum.99 liraya o internet verilebiliyor demek ki neden bende alamayayım.

Paşa paşada uymadım mesela, söke söke aldım. İnsan gibi geçmek isteyince pakete yok efendim yeni gelene özel diyecek. İptal edin deyincede hemen geçirecek oh ne ala memleket.

Bu bildiğin marifet. Sen nasıl mal alırken pazarlık yapıyorsan bende hizmet alırken tabii ki pazarlık yapacağım.

Ama senin konun bu değil, sende çm çalışanısın diye boşa duyar kasma.

Ben seni kalkış saatine yetişemediğim otobüsün biletinin parasını iade almak için aramıyorum. Bu 13 numarayı 80 liraya satıp, 15 numaraya bu koltuk sana 240 olur demek gibi.

Bu arada nefret ediyormuşsun. Kimsenin sevgine ihtiyacı yok.
Ya sabır çekmenden anladığım kadarıyla, çok darlamışlar seni çalışırken, sende paşa paşa susmuşsun. 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavga edilecek bir durum göremiyorum açıkçası. Durumu güzelce izah ederseniz zaten ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar. Bende benzer durum yaşadım milleniyle aradım hiç zorluk çıkarmadan karşılıklı olarak güzelce çözdük durumu. Biraz daha sakin.)
Başkan bastırmazsan vermiyor. İptal edicem diyince anında R.

Son düzenleme:

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet evet büyüklük bende kalsın dedi. Ona ne söylendiğini bilmem. Üstündekine aktarıp çözebiliyorsa, demekki o işin ucu açık bırakılmış. Yani kesinlikle olmaz diye bir şey yok. Kusura bakma kardeşim, 100 mb interneti 99 liraya alan kişi.parayı taş taşıyarak kazanıyorda, ben pamuk yatakta uyuyarak mı kazanıyorum.99 liraya o internet verilebiliyor demek ki neden bende alamayayım.

Paşa paşada uymadım mesela, söke söke aldım. İnsan gibi geçmek isteyince pakete yok efendim yeni gelene özel diyecek. İptal edin deyincede hemen geçirecek oh ne ala memleket.

Bu bildiğin marifet. Sen nasıl mal alırken pazarlık yapıyorsan bende hizmet alırken tabii ki pazarlık yapacağım.

Ama senin konun bu değil, sende çm çalışanısın diye boşa duyar kasma.

Ben seni kalkış saatine yetişemediğim otobüsün biletinin parasını iade almak için aramıyorum. Bu 13 numarayı 80 liraya satıp, 15 numaraya bu koltuk sana 240 olur demek gibi.

Bu arada nefret ediyormuşsun. Kimsenin sevgine ihtiyacı yok.
Ya sabır çekmenden anladığım kadarıyla, çok darlamışlar seni çalışırken, sende paşa paşa susmuşsun. 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başkan bastırmazsan vermiyor. İptal edicem diyince anında R.
Konustuğun yetkili insiyatif alıp istediğini yapmış. En başta o internetin hızını tutarını sen görerek bilinçli bir şekilde almadın mı. 7 ay önce de 100 mbps 105 TL değil miydi. Şu an 99 görünce mi onlar böyle hızlı internet kullanıyo ben niye bu kadar düşük kullanıyorum diye düşündün. Ben mal alırken tartışmıyorum kimseyle veya yükselmiyorum. Senin açtığın konunun başlığı zaten direkt kavga :)

Yukarda sana anlatmak istediğim senin o insana yükselmen o insanın sinirlerini bozuyor bak. Kulağının çınlayıp çınlamadığını merak ediyorum sadece. En başta ısrarcı olup düzgün konusmak yerine tartıştım yükseldim kavga çıkardım baskı kurdum yaptılar :)

Sana kampanya kosulları tekrar anlatıldığında hani yükselmişsin ya :) yükselmek yerine o zaman ben iptal ettirmek istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz desen sonucu belki de şu an olduğu gibi olucak. Ama yok bağırıcaksın atar gider yapıcaksın çünkü 7 aydır interneti kullanıyosun çok haklı bir sebep :)

Bu arada amacım duyar kasmak filan değil. Senin gibileri elimden geldiğince bilinçlendirmek

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,513
İsim
Diyarhan
Vallahi kibarlık hiçbir işe yaramıyor işini yaptırmak için bağırmak lazım.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Vallahi kibarlık hiçbir işe yaramıyor işini yaptırmak için bağırmak lazım.
Türk Telekomda da yeni gelenlere ayrı paketler kampanyalar var aynı şekilde. Firmaların yaptıkları bu oluyor hep. Ben bunun doğruluğunu savunmuyorum. Karşıdaki insanla mantık çerçevesinde konustuğun zaman zaten sonucu yine aynı olur. Bağırıp çağırmak ne bileyim kavga çıkardım istediğimi yaptırdım. Sen bağırıp çağırarak bi insanı işinden biraz daha soğuttun ama senin işin oldu diye mutluymussun. :)
Yeni gelenlere dendiği anda direkt yetkili isteyemiyor mu ?
Siz size söylenenleri söylemek durumundasınız farkındayım ama ben yetkilinizle görüşmek istiyorum diyemiyor mu :D
Bunu yapan insanlar da var diğer arkadas gibi kavga ile istediğini yaptırıp çözüp mutlu olan arkadaslar da :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,513
İsim
Diyarhan
Türk Telekomda da yeni gelenlere ayrı paketler kampanyalar var aynı şekilde. Firmaların yaptıkları bu oluyor hep. Ben bunun doğruluğunu savunmuyorum. Karşıdaki insanla mantık çerçevesinde konustuğun zaman zaten sonucu yine aynı olur. Bağırıp çağırmak ne bileyim kavga çıkardım istediğimi yaptırdım. Sen bağırıp çağırarak bi insanı işinden biraz daha soğuttun ama senin işin oldu diye mutluymussun. :)
Yeni gelenlere dendiği anda direkt yetkili isteyemiyor mu ?
Siz size söylenenleri söylemek durumundasınız farkındayım ama ben yetkilinizle görüşmek istiyorum diyemiyor mu :D
Bunu yapan insanlar da var diğer arkadas gibi kavga ile istediğini yaptırıp çözüp mutlu olan arkadaslar da :)
Dediğinize katılsamda işte Türkiye de o iş öyle değil ne devlet dairesinde ne de müşteri hizmetlerinde yırtık olmak şart işimizi yaptırmak için kırk takla atıyoruz.

Top Bottom