GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,210
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef hocam vramlar ekran kartına özgü sabit parçalardır ve rami arttıramazsınız usb flash'ı rama çevirebilirsiniz ama pek bir faydası olmaz size ben hem ram hemde ekran kartı için 2 mod adı vericem indirim atıp kullanabilirsinizAnladım hocam. Valla o knightda çok büyük haksızlık etmişler. Rezil bir sunucu olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. O kadar vip almışsınız gelişmişsiniz yani köklü bir oyuncusunuz ama banlamışlar. Onlar kaybeder..
Çok güzel olur hocam atarsanız. O modu çıkartiyimde kafama takılan şey var gerçi mcde çok etkilemezde. Gtx950m in 2gb vrami var intelin 4gb laptop olduğu için. nvidia daha perfonmanslı ama vrami düşük kalıyor. Mcde vram sınırı olcağını sanmıyorum o yüzden gtx950mle çalıştırsam çözülür gibi. Bu vramleri tam tersi yapamıyor muyuz? Nvidiaya 4 intele 2 gibisinden. Nvidia çalıştırabilsem soru çözülücekte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He birde Rami arttırabilceğim bir program vs. var mı? Arkadaki uygulamaları kapatarak vs.
Çözünürlüğü biraz düşürebilirsinizAnladım hocam. Valla o knightda çok büyük haksızlık etmişler. Rezil bir sunucu olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. O kadar vip almışsınız gelişmişsiniz yani köklü bir oyuncusunuz ama banlamışlar. Onlar kaybeder..
Çok güzel olur hocam atarsanız. O modu çıkartiyimde kafama takılan şey var gerçi mcde çok etkilemezde. Gtx950m in 2gb vrami var intelin 4gb laptop olduğu için. nvidia daha perfonmanslı ama vrami düşük kalıyor. Mcde vram sınırı olcağını sanmıyorum o yüzden gtx950mle çalıştırsam çözülür gibi. Bu vramleri tam tersi yapamıyor muyuz? Nvidiaya 4 intele 2 gibisinden. Nvidia çalıştırabilsem soru çözülücekte.
He birde Rami arttırabilceğim bir program vs. var mı? Arkadaki uygulamaları kapatarak vs.