Neler Yeni

Yardım Minecraft server kiralama kurma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Arda doğan
Kiralara bakıyomda fiyatlar biraz uçuk gibi bildiğiniz uyguna sağlam sv veren site var mı bide server için bi sistem kursam 3600+6500xt li 16gb veya 32gb ramli sunucuyu kendim açabilir miyim? Admin panelini falan nasıl hallederim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
efe araci
hocam minecraftın ESSENTİAL denen bir modu var istediğiniz modlu serverin veya modsuz serverin hostingini kendi internetiniz üzerinden yapabiliyorsunuz ben onu öneririm tek gereksinim tam hatırlamıyorum ya serveri açan kişinin yada giren kişinin orjinal mcye sahip olması gerek. bu arada kullanımı çok basittir direkt minecraftın ana ekranından yapıyorsunuz her şeyi küçük bi video ile çözebilirsiniz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sunucuyu ne için açacağın önemli. Sadece arkadaşlarla oynayacaksan. Bedava siteler olabilir. Onlar seni götürür. Bende öyle yapıyorum arkadaşlarımla. Yada plugin vb. kurup, içine oyun ekleyeceksen dediğin gibi 16 32gb gibi satan yerlerden alman gerek. Ücretsiz açacaksan sitelerde yönetim paneli oluyor. Oradan bazı şeyleri yapabilirsin. Ücretli olarak alacaksan, siteler uzak masaüstü programı ile giriş yapman için sana şifre falan veriyor öyle giriyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucuyu ne için açacağın önemli. Sadece arkadaşlarla oynayacaksan. Bedava siteler olabilir. Onlar seni götürür. Bende öyle yapıyorum arkadaşlarımla. Yada plugin vb. kurup, içine oyun ekleyeceksen dediğin gibi 16 32gb gibi satan yerlerden alman gerek. Ücretsiz açacaksan sitelerde yönetim paneli oluyor. Oradan bazı şeyleri yapabilirsin. Ücretli olarak alacaksan, siteler uzak masaüstü programı ile giriş yapman için sana şifre falan veriyor öyle giriyorsun.
Şimdi server için bir sistem toplarım direk resmi sunucu gibi olucak bunu nasıl yaparım panel nasıl eklerim onu düşünüyom

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Şimdi server için bir sistem toplarım direk resmi sunucu gibi olucak bunu nasıl yaparım panel nasıl eklerim onu düşünüyom
Hocam onu yaparsın. Fakat aynı modeme bağlı olanlar girer. Onun için port açan yad ip vb şeyler yapman gerek. Yapsanda kolay değil. Sİstem 7/24 açık kalacak. Normal pcinde hem sw açıp hem günlük kullanım için yaparsan zorlanırsın. Ram çok kullanacak. Amacınız server açıp büyütmek ise. Kiralamak daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panel dediğiniz bir program vb. değil. Sunucu dosyalarından oyun içi plugin ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Komutları Cmd üzerinden yapıyorsunuz. Bazı siteler kolaylaştırmak için kendi programlarını yapıp onun üzerinden erişim sağlattırıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Arda doğan
Hocam onu yaparsın. Fakat aynı modeme bağlı olanlar girer. Onun için port açan yad ip vb şeyler yapman gerek. Yapsanda kolay değil. Sİstem 7/24 açık kalacak. Normal pcinde hem sw açıp hem günlük kullanım için yaparsan zorlanırsın. Ram çok kullanacak. Amacınız server açıp büyütmek ise. Kiralamak daha iyi olacaktır.
Yok evde 6500xt var bide 16gb ram ddr4 soğutucuda var kasa da psu da gider bi anakart alırım bide işlemci biter hdd de var zaten ben şimdi bu resmi olarak sunucuyu açıpta bu işte claim.sandık.işini falan nasıl halledicem diye düşünüyom açacağım.sv ye paneli nasıl yapabilirim diye

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yok evde 6500xt var bide 16gb ram ddr4 soğutucuda var kasa da psu da gider bi anakart alırım bide işlemci biter hdd de var zaten ben şimdi bu resmi olarak sunucuyu açıpta bu işte claim.sandık.işini falan nasıl halledicem diye düşünüyom açacağım.sv ye paneli nasıl yapabilirim diye
Daha önce açtınızmı yada hiç gördünüzmü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Arda doğan

Panel dediğiniz bir program vb. değil. Sunucu dosyalarından oyun içi plugin ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Komutları Cmd üzerinden yapıyorsunuz. Bazı siteler kolaylaştırmak için kendi programlarını yapıp onun üzerinden erişim sağlattırıyor.
Anladım yani bizim panelin direk süslenmiş hali kali'deki custom panel oluşturma gibi

orjınal mınecraftlarınız varmı
Var

Daha önce açtınızmı yada hiç gördünüzmü.
Açtım forge server kurma ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,638
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom