linç geliyordu ammma 2b2t de oynadığını görünce vazgeçtimselam virüssüz bir hile arıyorum minecraft 1.12.2 için bu arada normal hypixelde falan açmayacağım 2b2t adlı server a gireceğim ve orada hile olmadan bişi yapmak nerede ise imkansız zaten hile serbest orada
yok ömrümde ilk defa gircem hep o sırayı beklemeye üşeniyordum bugün baktım sıra az 240 kişi var bekleyeyim dedim beklerkende hileyi indireceğimooo 2b2t mi oynuyorsun
ama zaten virüslü olma ihtimali düşük youtubedaki küçük nçocukları videolarına bak oradan yaparsın
knk sunucu anarşi sunucusu yani olayı o hile serbest suncudaki herkes hileHile ile eğlenceli olmaz ki.
hocam 1 tb lık server o kadar alanınız var mıyok ömrümde ilk defa gircem hep o sırayı beklemeye üşeniyordum bugün baktım sıra az 240 kişi var bekleyeyim dedim beklerkende hileyi indireceğim
alan sorunum yok ssd olmasa olur ama demi hdd var çünkühocam 1 tb lık server o kadar alanınız var mı
ben 3 yıldır oynuyorum ülkede adal sayesinde popülerlik kazandı 2b2t
2B2T en büyük anarşi sunucusu hile serbest ve herkes kullanıyor yani el mahkum.Hile ile eğlenceli olmaz ki.
Anladım sağolun.2B2T en büyük anarşi sunucusu hile serbest ve herkes kullanıyor yani el mahkum.
2B2T de gerekiyor knk her şekildeHile ile eğlenceli olmaz ki.
hile sv si zatenHile ile eğlenceli olmaz ki.