Minex partner güvenilir mi?

Bulut madencilik bana göre çok saçma bir şey spot yatırım ile aynı şey nerdeyse sadece olası durumlarda zararın yok sadece gelir elde ediyorsun. Güzel bir para kazanmak için güzel bir para bağlaman gerekiyor, o da bu platforma bağlanır mı bilmiyorum. Sosyal Medya v.b. yerlerden gördüğüme göre güvenilir deniyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Bulut madencilik bana göre çok saçma bir şey spot yatırım ile aynı şey nerdeyse sadece olası durumlarda zararın yok sadece gelir elde ediyorsun. Güzel bir para kazanmak için güzel bir para bağlaman gerekiyor, o da bu platforma bağlanır mı bilmiyorum. Sosyal Medya v.b. yerlerden gördüğüme göre güvenilir deniyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.
İyice araştırdım ve güvenilir gibi geldi iyi bir para bağlamayı düşünüyorum forumda bir sorayım dedim.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
İyice araştırdım ve güvenilir gibi geldi iyi bir para bağlamayı düşünüyorum forumda bir sorayım dedim.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Rica ederim, amacım kesinlikle yöneltici yorumlar yapmak değil bunu dikkate alarak okuyunuz!
Ben sizin yerinizde olsam böyle bir platforma büyük bir para bağlamazdım. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun, bol kazançlar dilerim.

tek bir sisteme yüklü yatırım yapmak yerine, birden fazla sisteme ayrı ayrı yatırım yapmanı öneririm. riski dağıtmış olursun. minex partner gibi güven veren birkaç yatırım sistemi mevcut aşağıda referanslı linklerini bırakıyorum, gir incele ama yinede seni üzecek yüksek meblağlar yatırmamanı tavsiye ederim. az gelsin öz gelsin, batarsa da can yakmasın...

ARBICATOR
DOFICAPITAL

bulut madeninde tek 1 şirket güvenilir o hariç hepsinden uzak dur oda bu değil ismini unuttum 10 yıllık şirket nerdeyse 5 6 yıldırda madenciler.
bunlara nazaran daha az veriyor ama garanti çünkü ismini unuttum araştır bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,759
Üyeler
190,097
Son üye
Oziko
Geri