tuna alp 1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
şimdi ben atıyorum 10.000 bin liralık ekran kartı psu vs. aldım ben bundan nasıl kazanıyorum elektrike takılı olarak duruyo bu bana nereden kazandırıyor
ben bunu 6 tane ekran kartıyla yapama mı kar elde etmem mi
Ne kadar ekran kartı, o kadar çok kar.ben bunu 6 tane ekran kartıyla yapama mı kar elde etmem mi
2. el rx 580 8 gbNe kadar ekran kartı, o kadar çok kar.
kaç tane?2. el rx 580 8 gb
6 tanekaç tane?
önceki konu ne kadar elde edeceğini söylemiştimben bunu 6 tane ekran kartıyla yapama mı kar elde etmem mi
katılıyorumIşi araştırmadan girme
Araştırmanı burada değil internetten yap sonra gel hangi kart vs tartisiriz onu
Öncelikle işi tabiri caiz ise hayvan gibi araştır ondan sonra bu işe gir zaten ondan sonra biz gerekli ve bilgili olduğumuz konularda sana yardımcı oluruz.6 tane
o araştırırım araştırmasına da 6 tane ekran kartıyla bu işe girişilirmi babama söylüyorum pek inanmıyor hani elektriğe takılı olan şey sana nereden kazandıracak diyor babamı inandırsam 10.000 tl lik ekran kartı alıcam amaIşi araştırmadan girme
Araştırmanı burada değil internetten yap sonra gel hangi kart vs tartisiriz onu
Maddi ozgurlugun yoksa başkasının parasıyla girme bu iseo araştırırım araştırmasına da 6 tane ekran kartıyla bu işe girişilirmi babama söylüyorum pek inanmıyor hani elektriğe takılı olan şey sana nereden kazandıracak diyor babamı inandırsam 10.000 TL lik ekran kartı alıcam ama
babam yani arkadaşım falan değil öyle bişe olsa canın sağolsun der geçer ama inanmıyorMaddi ozgurlugun yoksa başkasının parasıyla girme bu ise
Eth yere çakılırsa zarar edersin
bu saatten sonra eth çok düşmez bence son 24 saatte 1000 arttıbabam yani arkadaşım falan değil öyle bişe olsa canın sağolsun der geçer ama inanmıyor