𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Satıcı fark etmiyor değilim hocam kullandiysan çeki?Evet vadesiz hesap.
Satıcı fark etmiyor değilim hocam kullandiysan çeki?Evet vadesiz hesap.
Evet etmiyor. Kullanmadım daha.Satıcı fark etmiyor değilim hocam kullandiysan çeki?
Evet etmiyor. Kullanmadım daha.
telefon ile yaptım kanka kimlik onaylamasınıKanka kimlik onaylamasını nasıl yaptin başka bankadan mi yoksa kuryeyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimliğimizi başka bankadan mı onaylayalım yoksa kuryeyle mi ?
Hocam bu hediye çekini parça parça kullanabilirmiyizKampanya kapsamında “ 1004HEPSI250 ” davet kodunu kullanarak Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank'lı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada'da geçerli hediye çeki kazanabiliyor. Ben yaptım hediye çeki 1 saat sonra telefona geldi hesabıma tanımladım.
Yok galiba hocam.Hocam bu hediye çekini parça parça kullanabilirmiyiz
K.b sen yazmayınca konu açtım eyw konumu silebilirsin tercihimi bu yönde karar verdim ve şunları alıcam şimdiYok galiba hocam.
Bana da aynısı dedi bizi beğenmedi herhalde cjfjffjjfjCanlı görüştük, yine de şubeye gitmelisiniz dediler. Şubeye gidince oluyor mu çek işi
Kimlikteki fotom eski o yüzden galiba. Şubeden gidince çeki vericekse gidicem kulaklık lazım .dBana da aynısı dedi bizi beğenmedi herhalde cjfjffjjfj
An itibariyle hesabımı kapattımKampanya kapsamında “ 1004HEPSI250 ” davet kodunu kullanarak Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank'lı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada'da geçerli hediye çeki kazanabiliyor. Ben yaptım hediye çeki 1 saat sonra telefona geldi hesabıma tanımladım.