Neler Yeni

Mobilden Akbank'lı Olanlara HB'de Geçerli 250TL Hediye Çeki!

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
50 defa falan denedim şubeye gel diyor her seferinde.

Kampanya kapsamında “ 1004HEPSI250 ” davet kodunu kullanarak Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank'lı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada'da geçerli hediye çeki kazanabiliyor. Ben yaptım hediye çeki 1 saat sonra telefona geldi hesabıma tanımladım.

Reis 3 denemede oldu canlı konuştum fakat bi anda bayan çıkınca benim sıfatü esgal ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 defa falan denedim şubeye gel diyor her seferinde.
Mail adresini değiştir sabırlı ol bendede aynısını dedi 3 denemede hoop canlı sohbet başladı :)

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mail değiştirme ekranı gelmiyor maalesef.
Hocam sabırlı ol yavaş ilerle olacak

Kampanya kapsamında “ 1004HEPSI250 ” davet kodunu kullanarak Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank'lı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada'da geçerli hediye çeki kazanabiliyor. Ben yaptım hediye çeki 1 saat sonra telefona geldi hesabıma tanımladım.

Normal mesaj ilemi geldi hediye çeki yoksa mail ilemi ve nereden takip edebilirim bununla ilgili başvurumu hocam bilgin varmı her şey okey ama herhangi bir hediye çeki veya maili gelmedi desteğe yazdım kayıt alıyoruz döneceğiz dedi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam sabırlı ol yavaş ilerle olacak

Normal mesaj ilemi geldi hediye çeki yoksa mail ilemi ve nereden takip edebilirim bununla ilgili başvurumu hocam bilgin varmı her şey okey ama herhangi bir hediye çeki veya maili gelmedi desteğe yazdım kayıt alıyoruz döneceğiz dedi
1 saate sms ile gelmişti.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel
Link bank müşteri ol tikliyom açılmıyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz
Oldu fakat canlı bağlanma gelince kaydet ve çık bastım çünkü akşam 6 da bitiyormuş, girince tekrar başvurmam gerekiyor, niye kaydetmiyor ? Birde vadesiz hesap seçmeliyiz değil mi ? Kredi kartı istemiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
Oldu fakat canlı bağlanma gelince kaydet ve çık bastım çünkü akşam 6 da bitiyormuş, girince tekrar başvurmam gerekiyor, niye kaydetmiyor ? Birde vadesiz hesap seçmeliyiz değil mi ? Kredi kartı istemiyorum.
Evet vadesiz hesap.

Top Bottom