Aynı şekilde bu.Keenetic Extra DSL
5 GHz var mı bunda ? Ve çekim mesafesi kaç m ?Keenetic Extra DSL
Kendiniz bakabilirsiniz.5 Ghz var mı bunda ? Ve çekim mesafesi kaç m ?
alponun önerisi üzerine aldım. 220 metre kare evin nerdeyse ortasına koydum butun evde ınternete gırebılıyorum. ve oldukçada iyi özeliklere sahip. öneririm...Keenetic Extra DSL
Modemde sorun varsa geri gönderebilirsiniz. 3+1 Yıl garantisi var.Keenitic ürünlerinde kopma sorunundan şikayetçi olan kişi sayısı çok. Ben de yaşadım. Farklı markalardan benzer fiyatlı modemlere bakmanızı öneririm. Günde kaç kere kopuyor bilmiyorum bile. Komşumda denedik normal modemınde kopma yok fakat benım modemı takınca o da aynı sorunu yaşıyor. Forumda sevılen bir marka fakat genel olarak kopma sorunu yaşayan insan sayısı çok
Modemde sorun varsa geri gönderebilirsiniz. 3+1 Yıl garantisi var.
Kopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?Keenitic ürünlerinde kopma sorunundan şikayetçi olan kişi sayısı çok. Ben de yaşadım. Farklı markalardan benzer fiyatlı modemlere bakmanızı öneririm. Günde kaç kere kopuyor bilmiyorum bile. Komşumda denedik normal modemınde kopma yok fakat benım modemı takınca o da aynı sorunu yaşıyor. Forumda sevılen bir marka fakat genel olarak kopma sorunu yaşayan insan sayısı çok
alponun önerisi üzerine aldım. 220 metre kare evin nerdeyse ortasına koydum butun evde ınternete gırebılıyorum. ve oldukçada iyi özeliklere sahip. öneririm...
Dipnot modemden uzaklaştıkkça hız dusuyor ama modeme en uzak noktada 20 civarı şuan int hızım
Keenetic modemler iyi diye biliyorum
Aynı şekilde bu.
Kopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?
alalı 1 hafta olmadı sorun yok şimdilik memnunum. zaten hepsıburadada 1300 yorum var nerdeyse 5 yıldız almış. denemeye değer diyip aldım memnunum şuanKopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kopma olursa 1 ay içinde maksimum 2 kereden fazla olmamalı
Kopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?
Bak Extra DSL işini görür sorun yaşatmaz.Kopma olursa 1 ay içinde maksimum 2 kereden fazla olmamalı
Bizim aile de 1 konsol 2 TV 6 tane telefon 2 tablet var. Modem ps 5 oyun indirirken, guncellerken ve online oyun oynarken yeter değil mi bu herkes bağlansa?Bak Extra DSL işini görür sorun yaşatmaz.
Ayrıca internet hattında sorun varsa ve o yüzden kopma yaşıyorsan bir modem bunu düzeltemez. Hattını kontrol etmen lazım.