Neler Yeni

Modem Önerisi İstiyorum

Mojo jojo

80+ Silver
Berbat TürkTelekom modemi yerine 400-500tl ye modem alacağım yakında, internetim 35 mbps. 50mbps üstü modem önerirsiniz sevinirim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Berkecan Ergin
Keenetic Extra DSL
alponun önerisi üzerine aldım. 220 metre kare evin nerdeyse ortasına koydum butun evde ınternete gırebılıyorum. ve oldukçada iyi özeliklere sahip. öneririm...

Dipnot modemden uzaklaştıkkça hız dusuyor ama modeme en uzak noktada 20 civarı şuan int hızım

Satashke

80+ Bronze
Keenitic ürünlerinde kopma sorunundan şikayetçi olan kişi sayısı çok. Ben de yaşadım. Farklı markalardan benzer fiyatlı modemlere bakmanızı öneririm. Günde kaç kere kopuyor bilmiyorum bile. Komşumda denedik normal modemınde kopma yok fakat benım modemı takınca o da aynı sorunu yaşıyor. Forumda sevılen bir marka fakat genel olarak kopma sorunu yaşayan insan sayısı çok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Keenitic ürünlerinde kopma sorunundan şikayetçi olan kişi sayısı çok. Ben de yaşadım. Farklı markalardan benzer fiyatlı modemlere bakmanızı öneririm. Günde kaç kere kopuyor bilmiyorum bile. Komşumda denedik normal modemınde kopma yok fakat benım modemı takınca o da aynı sorunu yaşıyor. Forumda sevılen bir marka fakat genel olarak kopma sorunu yaşayan insan sayısı çok
Modemde sorun varsa geri gönderebilirsiniz. 3+1 Yıl garantisi var.

Mojo jojo

80+ Silver
Modemde sorun varsa geri gönderebilirsiniz. 3+1 Yıl garantisi var.
Kopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?
alponun önerisi üzerine aldım. 220 metre kare evin nerdeyse ortasına koydum butun evde ınternete gırebılıyorum. ve oldukçada iyi özeliklere sahip. öneririm...

Dipnot modemden uzaklaştıkkça hız dusuyor ama modeme en uzak noktada 20 civarı şuan int hızım
Keenetic modemler iyi diye biliyorum
Aynı şekilde bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kopma olursa 1 ay içinde maksimum 2 kereden fazla olmamalı
Kopma sorunu istemiyorum, evin her yerinde en az 25 dowland istiyorum. Bütçemi az daha aşabilirim. Ne önerirsiniz?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Berkecan Ergin
ben

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kopma olursa 1 ay içinde maksimum 2 kereden fazla olmamalı
alalı 1 hafta olmadı sorun yok şimdilik memnunum. zaten hepsıburadada 1300 yorum var nerdeyse 5 yıldız almış. denemeye değer diyip aldım memnunum şuan

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Mojo jojo

80+ Silver
Bak Extra DSL işini görür sorun yaşatmaz.
Ayrıca internet hattında sorun varsa ve o yüzden kopma yaşıyorsan bir modem bunu düzeltemez. Hattını kontrol etmen lazım.
Bizim aile de 1 konsol 2 TV 6 tane telefon 2 tablet var. Modem ps 5 oyun indirirken, guncellerken ve online oyun oynarken yeter değil mi bu herkes bağlansa?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,572
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom