Yardım MONİTÖR CIZIRTI ACİL YARDIM

Hocam asus başkama şeyi geldi görüntü yok şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarı nasıl kapatacam baştan açıp kapatiyim

hdmi 1 sinyal yok diyor hocam
Başka monitörle pc açılıyo muydu

Başka monitörle pc açılıyo muydu
Hocam yeni aldım pc yi itopyada denedim çalışıyordu buraya geldim no signal diyor monitör açık şuan ama görüntü yok

Hocam yeni aldım pc yi itopyada denedim çalışıyordu buraya geldim no signal diyor monitör açık şuan ama görüntü yok
kablo eksikmi taktım acaba

kablo eksikmi taktım acaba
bakarmısınız acil yardım lazım

Son düzenleme:
Görüntü gelmesi için ne kadar bekliyosun ekran ilk defa gelecekse bazen biraz uzun bekletiyor

Hocam arkadaş gelmiyor diyor.hala aynı soruları soruyorsunuz tam taktın mı bilmem ne dostum dp kablosu var mı kutudan çıktı mı başka görüntü kablosu ekran kartına takılı uç tam takılı mı kontrol et dp kablosu varsa öyle dene en kötü anakarta bağla kabloyu öyle görüntü almayı dene

Monitöre güç geliyor mu güç ışığı yanıyor mu onu kontrol et

arkadaşlar çözdüm sorun ekran kartındaymış.Muhtemelen arabayla getirirken sistemi orda ekran kartını taktırmıştım denemek için çıkarmadan getirdim arabanın içinde ufak hareket etmiş galiba kasa ekran kartıda çıkmış portundan ufak bi ittirdim tık etti sonra geldi görüntü.İlgileriniz için teşekkür ederim

arkadaşlar çözdüm sorun ekran kartındaymış.Muhtemelen arabayla getirirken sistemi orda ekran kartını taktırmıştım denemek için çıkarmadan getirdim arabanın içinde ufak hareket etmiş galiba kasa ekran kartıda çıkmış portundan ufak bi ittirdim tık etti sonra geldi görüntü.İlgileriniz için teşekkür ederim
Konuyu okuyup tam ekran kartını kontrol edin yazacaktım yapmışsınız. Arkadaşlar hiç mi okumuyorsunuz adam yeni aldım diyor iki kablo yahu kardeşime bile 3kez söylesem takar(9) adama 30kez kablo demişsiniz, ben sistemi yeni aldığı için ekran kartının güç kablosunun takılı olmadığını düşünüyordum direkt ekran kartı yerinden oynamış

Konuyu okuyup tam ekran kartını kontrol edin yazacaktım yapmışsınız. Arkadaşlar hiç mi okumuyorsunuz adam yeni aldım diyor iki kablo yahu kardeşime bile 3kez söylesem takar(9) adama 30kez kablo demişsiniz, ben sistemi yeni aldığı için ekran kartının güç kablosunun takılı olmadığını düşünüyordum direkt ekran kartı yerinden oynamış
saolun hocam

Geri