Monitör Önerisi Sizce Ne Yapmalıyım

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
7000
Merhabalar benim 3050ti 4gb vram 16gb ram i7 11. Nesil işlemcili laptopum var .ben monitör almak istiyorumda belki laptopu satıp sistem dizersem diye 2k monitör alayım diyiyorum ama ne zaman dizerim belirsiz uzun bir süre kullanabilirim yani bu laptopta sizce 1080p mi almalıyım yoksa 2k mı?Bide sizce 5060ti 2k için yeterli mi bu sistemi dizmem için süreyi kısaltacak bir etmen olabilir çünkü.Testlerde ne iyi ne kötü duruyor kararsız kaldım.Bu arada genelde hikayeli oyun oynarım arada canım cs çeker onu oynarım harici rekabetçi oyun oynamıyorum.

Merhabalar benim 3050ti 4gb vram 16gb ram i7 11. Nesil işlemcili laptopum var .ben monitör almak istiyorumda belki laptopu satıp sistem dizersem diye 2k monitör alayım diyiyorum ama ne zaman dizerim belirsiz uzun bir süre kullanabilirim yani bu laptopta sizce 1080p mi almalıyım yoksa 2k mı?Bide sizce 5060ti 2k için yeterli mi bu sistemi dizmem için süreyi kısaltacak bir etmen olabilir çünkü.Testlerde ne iyi ne kötü duruyor kararsız kaldım.
5060 Tİ 16gb yeterli 2k için yetmeyeceği yerde dlss4 var zaten https://www.akakce.com/monitor/en-u...df6ed0787e2643dd1bda2c3099893372ce1f6b398b8ac kaliteli 2k lar pahalı kaliteli olmayanlarda hiç çekilmiyor.

Bu önerdiğiniz peki iyi mi?Çekilmez kısmı tam olarak ne?
önerdiğim çok iyi evet hocam bir ton problemleri oluyor ölü pixel ghosting gecikme vs :D bütçeniz çok yoksa kaliteli 1080p daha iyi olur varsa bu attığım güzel zaten.

önerdiğim çok iyi evet hocam bir ton problemleri oluyor ölü pixel ghosting gecikme vs :D bütçeniz çok yoksa kaliteli 1080p daha iyi olur varsa bu attığım güzel zaten.
Önerdiğinizi alabilirim teşekkürler.peki önereceğiniz bir sistem var mı harici toplama ile video falan varsada olur yani

Geri