Yardım Monitörin giriş kısmı monitörde kaldı

zorlarken hani biraz sesler geldi zaten sonra uç kısmı kablodan ayrıldı
zorlamadan kastım yeni taktığın kabloyu takarken port dolu olduğu için kabloyu takmanı önlerdi yani öyle bir durumdan bahsetmemişsin demek ki uç kısım içerde kalmamış görüntü de gelmiş yani içerde bir şey yok

zorlamadan kastım yeni taktığın kabloyu takarken port dolu olduğu için kabloyu takmanı önlerdi yani öyle bir durumdan bahsetmemişsin demek ki uç kısım içerde kalmamış görüntü de gelmiş yani içerde bir şey yok
çıkartmaya çalışırken zarar gelmişmidir bunu soruyorum hocam baya gerildim korkudan anlatamam

çıkartmaya çalışırken zarar gelmişmidir bunu soruyorum hocam baya gerildim korkudan anlatamam
kolay kolay zarar görmez aşırı bir güç uygulamadıktan sonra zaten içerde kalan uç sıkışmadığı sürece çok bir güç uygulamazsın ve porta zarar vermez

@RevDeisDou
Post automatically merged:

kolay kolay zarar görmez aşırı bir güç uygulamadıktan sonra zaten içerde kalan uç sıkışmadığı sürece çok bir güç uygulamazsın ve porta zarar vermez
Umarım hocam baya gerginim şuan

@pickpocket

aşırı güç derken zorladım e birazda

Son düzenleme:
@RevDeisDou

Umarım hocam baya gerginim şuan

@pickpocket

aşırı güç derken zorladım e birazda
sökerken illa ki güç uygulamışsındır ama aşırı derece bir güç uygulamamışsın diye düşünüyorum zorlasaydın görüntü alamazdın dediğim gibi

yani sıkıntı yok diyorsunuz
evet hocam korkmanıza gerek yok söylediğim gibi zarar gelmiş olsa veya zarar verebilecek bir durum olsa ya görüntü alamazdınız ya da görüntüde kopmalar meydana gelirdi illa ki bir belirti verirdi çoktan

kabloyu neden sökerken zorluyorsun ki.gelmiyorsa bir şey var ki gelmiyor. bendeki dp kablosundan üstünde bastırma kısmı var oraya bastırmadan asıldıysan gelmez tabi.

evet hocam korkmanıza gerek yok söylediğim gibi zarar gelmiş olsa veya zarar verebilecek bir durum olsa ya görüntü alamazdınız ya da görüntüde kopmalar meydana gelirdi illa ki bir belirti verirdi çoktan
hani direk çekmedim tüm gücümle denedim bıraktım denedim bıraktım

hani direk çekmedim tüm gücümle denedim bıraktım denedim bıraktım
ortalama 3 4 saat olucak sen konuyu açalı hala ekranda yırtılma(oyunda ki v-sync ayarı dışında) görüntü gidip gelmesi ekranda oluşan çizgiler görmediysen sıkıntı yok

ortalama 3 4 saat olucak sen konuyu açalı hala ekranda yırtılma(oyunda ki v-sync ayarı dışında) görüntü gidip gelmesi ekranda oluşan çizgiler görmediysen sıkıntı yok
Hiçbirini görmedim

kolay kolay bozulmaz hani yani değilmi @İsmail Aslan

@Maryo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick