Neler Yeni

Yardım Monitörin giriş kısmı monitörde kaldı

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
şu kablolar harici uç kısmı var fotoda göstermişsiniz o kaldı onu penseyle çıkardık orası sıkıntı değil biraz zorladım zarar olmuşmudur ondan çok korkuyorum elim ayağım titriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayanıklıdır değilmi hocam monitörler
Bir şey olmaz o kadar sakin olun. Alt tarafı bir kablo ve monitör garantiye gönderirsin en kötü olur biter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
çalışıyor hocam şuan bilgisayardan giriyorum eski kablo allahına kavuştu çöpe gitti tüm zarar ona olmuştur umarım kabloya
Kanka korkma öyle kolay bozulmuyor bende baya zorlamıştım metal ucu içinde kalmıştı en son kürdanla çıkarttım bişi olamdı zaten çalışıyorsa bişey yok demektir sıkıntı olmaz bence =)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam gerçekten bilerek yapmaya başladığınızı düşünüyorum. Paranoyaklık seviyesiniz madem böyle çok fazla ve hastalıklı neden hala üstüne üstüne gidiyorsunuz parçaların ? SSD seviyem indi diye konu kaç sayfa uzadı, sıvı soğutucumdan ses geliyor normal mi çok korkuyorum diye konu açtınız 4 gün sürdü sizi sakinleştirmemiz forumca. Monitör ucu içerde kaldı diyorsunuz geçen ekran kartımı düşürdüm ne olur acaba çok korkuyorum çalışıyor ama aşırı gerginim falan yazıyorsunuz yani sıra sıra bütün parçalar hakkında bir seneryo yazıp ya insanları oyalıyorsunuz ya da mesaj falan kasıyorsunuz. Bakalım önümüzdeki günlerde işlemci veya ramle alakalı bir sorununuz çıkarsa da şaşmam...

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam gerçekten bilerek yapmaya başladığınızı düşünüyorum. Paranoyaklık seviyesiniz madem böyle çok fazla ve hastalıklı neden hala üstüne üstüne gidiyorsunuz parçaların ? SSD seviyem indi diye konu kaç sayfa uzadı, sıvı soğutucumdan ses geliyor normal mi çok korkuyorum diye konu açtınız 4 gün sürdü sizi sakinleştirmemiz forumca. Monitör ucu içerde kaldı diyorsunuz geçen ekran kartımı düşürdüm ne olur acaba çok korkuyorum çalışıyor ama aşırı gerginim falan yazıyorsunuz yani sıra sıra bütün parçalar hakkında bir seneryo yazıp ya insanları oyalıyorsunuz ya da mesaj falan kasıyorsunuz. Bakalım önümüzdeki günlerde işlemci veya ramle alakalı bir sorununuz çıkarsa da şaşmam...
Acaba PC mavi ekran verse ne olur :kizginpeepo:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

kyagizzz

80+ Bronze
Bunun ucu monitörün girişinde kaldı nasıl çıkaracağım bayağı korkuyorum. hocam ne olur bakın. Fakat şu an başka taktım çalışıyor giriş kaldı onu penseyle çıkardım elim ayağım titriyor ne olur sıkıntı yok deyiniz.
Hocm oynamayin artik su bilgisayarinizla. Bend etitiz davranirim ama artik bilerek yapiyorsunuz resmen yapmayin. Bir sey olmiycagini sen de bende biliyoruz

Americano

80+ Bronze
Hocm oynamayin artik su bilgisayarinizla. Bend etitiz davranirim ama artik bilerek yapiyorsunuz resmen yapmayin. Bir sey olmiycagini sen de bende biliyoruz
bende sende değil hocam trol felanda değilim zarar olurmu diye kafamda kuruyorum vr korkuyorum

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Bunun ucu monitörün girişinde kaldı nasıl çıkaracağım bayağı korkuyorum. hocam ne olur bakın. Fakat şu an başka taktım çalışıyor giriş kaldı onu penseyle çıkardım elim ayağım titriyor ne olur sıkıntı yok deyiniz.
dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom