4070 Ekran kartı aldım.
Bilinçsizce almıştım bu monitörü iade etmeli miyim?
Almak istediğim monitör ise: https://www.epey.com/monitor/viewsonic-va3209-2k-mhd.html
Kanka iade etmen mantıklı fakat almak istediğin monitör eğer oyun oynayacaksan mantıksız.
4070 Ekran kartı aldım.
Bilinçsizce almıştım bu monitörü iade etmeli miyim?
Almak istediğim monitör ise: https://www.epey.com/monitor/viewsonic-va3209-2k-mhd.html
Hocam satıcıyla ilgili bir sorun yaşamam umarım.Kanka iade etmen mantıklı fakat almak istediğin monitör eğer oyun oynayacaksan mantıksız.
Bunu alman çok daha yerinde olacaktır bence.
Merak ettim neden? O zaman çok oyun oynayan biri değilsiniz, Hz ve ms i 2. plana attığınıza göre. Eğer oyun oynamak için değilse malesef yardımcı olamam. Bu fiyata bulmak gerçekten zor, bütçeni eğer arttırırsan hem gsync li hem IPS bir panel bulabilirim. Ama bu fiyata dediğin gibi bir monitör bulmak gerçekten zor.Hocam satıcıyla ilgili bir sorun yaşamam umarım.
İkinci olarak IPS panel lazım bana.
Hocam renk açısından IPS istiyorum karşılaştırma videosu görmüştüm.Merak ettim neden? O zaman çok oyun oynayan biri değilsiniz, Hz ve ms i 2. plana attığınıza göre. Eğer oyun oynamak için değilse malesef yardımcı olamam. Bu fiyata bulmak gerçekten zor, bütçeni eğer arttırırsan hem gsync li hem IPS bir panel bulabilirim. Ama bu fiyata dediğin gibi bir monitör bulmak gerçekten zor.
VA veya oled neden olmaz? Pek bilmediğimden soruyorum.
Dediğiniz şartlara uygun en ucuz monitörlerden biri bu.
Bu da gsync olmayan en ucuz dediğin şartlar uyan monitör.
Eğer oyun oynayacaksan ve bütçeni bu fiyatlara çıkaramıyorsan ıps ten vaz geç bence.Benq EX2710Q 27" IPS Qhd 2k 1ms 165hz Freesync - PttAVM.com - 2024
Benq EX2710Q 27" IPS Qhd 2k 1ms 165hz Freesync HDMI Dp USB 3.0 Subwoofer Monitör ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2024www.pttavm.com
Fiyatta sıkıntıya giriyorum.bende şu monitör var. 60hz ips panelden geçtim buna ve eski monitörüm çok güzeldi buna göre renkler daha güzeldi. tek avantajı yırtılma yok. tavsiyem min. 144hz ips alın ve 1440p alın mutlaka. 1080 minecraft gibi geliyor bana artıkMSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Malesef benim alanım değil kankam, keşke yardımcı olabilirim diyebilsem ama renk ve görüntü kalitesi konusu monitörden monitöre değiştiği için pek bilgim yok. Renk paleti falan benim alanım değil. Meşgul ettiğim için üzgünüm.Hocam renk açısından IPS istiyorum karşılaştırma videosu görmüştüm.
Oynayacağım oyunlar genellikle hikayeli oyunlar olur cs:go benzeri oyunlar oynamıyorum.
Blender 3d uygulamasından animasyon dersleri alıyorum bu yüzden kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatta sıkıntıya giriyorum.
Ne demek dostum teşekkür ederim.Malesef benim alanım değil kankam, keşke yardımcı olabilirim diyebilsem ama renk ve görüntü kalitesi konusu monitörden monitöre değiştiği için pek bilgim yok. Renk paleti falan benim alanım değil. Meşgul ettiğim için üzgünüm.
Hocam teşekkür ederim yorumlarınız için iade etmemeye karar verdim.Çalışıp 2.bir monitör alacağım.Dediğiniz monitörü takibe aldım.Hocam Şu anda stoklarda yok stoklara gelince 5k civarından satışta oluyor şu anda 8k göründüğüne bakmayın stoğa gelecektir.
renk doğruluğu açısından IPS'lere Taş çıkartacak bir paneli var.
Forumdaki Konulara bakabilirsiniz Delta < 2 renk hassasiyeti bulunuyor oldukça iyi.
165Hz artık sadece oyun oynayanlar için değil gündelik işler için de gereklilik sayfayı aşağı kaydırırkenki takılma hissiyatı bile gözümü yoruyor.
Karar sizin tabii ki.
Hocam teşekkür ederim yorumlarınız için iade etmemeye karar verdim.Çalışıp 2.bir monitör alacağım.Dediğiniz monitörü takibe aldım.
Hocam maddi olarak biraz sıkıntıdayım 5.5k çıkabileceğim en son para2. Attığıma da mutlaka bakın, Sizin Attığınız IPS panelin sRGB kapsamı %104 attığım VA Panel olmasına rağmen %121.
Ultra Geniş ekran olduğundan dolayı 2.Ekran olarak almanıza da gerek kalmayacaktır iade edip alabilirsiniz.