Neler Yeni

Yardım Monitörümde 1 tane ölü piksel var. İade etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım
Bugün İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 modeli elime ulaştı. Monitörü kurdum ama siyah renkte belli olan 1 ölü piksel var. Sizce bu ileride sorun yaratır mı? Bazıları büyüyebilir diyor. O yüzden iade etmek istiyorum açıkçası. Sizce 14 gün dolmadan iade edeyim mi? Yoksa kullanayım mı? Bu arada ölü piksel tam ortanın biraz aşağısında kalıyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
çoğalan bir şey iade et

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bugün İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 modeli elime ulaştı. Monitörü kurdum ama siyah renkte belli olan 1 ölü piksel var. Sizce bu ileride sorun yaratır mı? Bazıları büyüyebilir diyor. O yüzden iade etmek istiyorum açıkçası. Sizce 14 gün dolmadan iade edeyim mi? Yoksa kullanayım mı? Bu arada ölü piksel tam ortanın biraz aşağısında kalıyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
değişim şansınız varsa değişim isteyin derim ama kampanya ürünü olduğu için değişim yaparlarmı bilemeyeceğim

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Büyür veya büyümez aksiyona gerek yok iade et bence

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Berk
Bence miğde bulandıran bir olay, sıfır ürün alıyorsun olmaması gereken bir kusur var. Bu modeli almayı düşünüyordum nerede görsem yorumlarda ölü pixel görmüştüm de vazgeçmiştim. Kronik problemli bu model, üretemiyorlar belli ki.. iade et hiç düşünme. Bırak 1-2 gün geç olsun, güzel olsun. Garantiye verelim bunu yapalım şunu uapalım derlersede kanma. İade et.

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
İadede sıkıntı yaratıyor mu itopya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence miğde bulandıran bir olay, sıfır ürün alıyorsun olmaması gereken bir kusur var. Bu modeli almayı düşünüyordum nerede görsem yorumlarda ölü pixel görmüştüm de vazgeçmiştim. Kronik problemli bu model, üretemiyorlar belli ki.. iade et hiç düşünme. Bırak 1-2 gün geç olsun, güzel olsun. Garantiye verelim bunu yapalım şunu uapalım derlersede kanma. İade et.
Büyür veya büyümez aksiyona gerek yok iade et bence
İade et hiç durma
Bence iade edin
değişim şansınız varsa değişim isteyin derim ama kampanya ürünü olduğu için değişim yaparlarmı bilemeyeceğim
çoğalan bir şey iade et
Tamam iade etmeye karar verdim ama nasıl iade edeceğim ilk defa İtopya'dan sipariş verdim ve şöyle bir durum var ben bu monitörü 3 gün önce sipariş ettim yani 4630tl idi. Şimdi indirime girmiş bana satın aldığım fiyatı iade ederler değil mi? Birde 4630tl iade ederlerse indirimli halini alabilir miyim?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Berk
Tamam iade etmeye karar verdim ama nasıl iade edeceğim ilk defa İtopya'dan sipariş verdim ve şöyle bir durum var ben bu monitörü 3 gün önce sipariş ettim yani 4630tl idi. Şimdi indirime girmiş bana satın aldığım fiyatı iade ederler değil mi? Birde 4630tl iade ederlerse indirimli halini alabilir miyim?
Faturadaki tutar iade edilir, evet alabilirsiniz

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Faturada ne yazıyorsa o ücret iade oluyor diye biliyorum iade edip tekrar alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Berk
Peki nasıl iade edeceğim iade koşullarını okudum ama anlamadım. Müşteri hizmetlerinimi arayacağım çünkü diğer sitelerdeki gibi bir iade etme butonu yok.
Bende tam bilmiyorum yakınsanız mağazadan da yapabilirsiniz

Top Bottom