Monitörümde ghosting var mı ?

ismailkartal_fan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
135
Yaklaşık 1 ay önce itopyadan MSI G2412 almıştım test yapıyım dedim sizce ghosting mevcut mu ?

Videoda ghosting görünmüyor fotoğraf çek.

Ufaktan bir bulanıklık söz konusu ama G2412 modeli için normal, dert edilecek bir şey yok. Overdrive ayarınız doğru kademede mi?

Videoda ghosting görünmüyor fotoğraf çek.
Fotoğraf ile olmaz asıl video ile anlaşılır , videoda çok fazla olmadığı gözüküyor. Panele göre normal derecede bir ufak ghosting söz konusu.

Ufaktan bir bulanıklık söz konusu ama G2412 modeli için normal, dert edilecek bir şey yok. Overdrive ayarınız doğru kademede mi?
hocam ayar nasıl yapılıyor bide hangi kademede olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun

Ekler

• IMG_0640.jpeg
    IMG_0640.jpeg
    1.4 MB · Hit: 118
  • IMG_0639.jpeg
    IMG_0639.jpeg
    1.4 MB · Hit: 115
Bu monitör ayarları konusunda bir rehber hazırla bence mesela ben aldım alalı hangi ayarları yapmam gerekli bilmiyorum.

Bu monitör ayarları konusunda bir rehber hazırla bence mesela ben aldım alalı hangi ayarları yapmam gerekli bilmiyorum.
Her monitör için ayarlanması gerekenler değişiklik gösterdiğinden bu konuyla alakalı rehberlik bir durum yok çok fazla, ortak olarak ayarlanması gereken şey overdrive ayarı sadece. G2412 için ayarlanması gerekenleri daha detaylı açıklarım bu konuda.

Hocam cahilliğime verin overdrive diye bi seçenek bulamadım
Menü ingilizce ise Response Time olarak geçiyor da olabilir

Her monitör için ayarlanması gerekenler değişiklik gösterdiğinden bu konuyla alakalı rehberlik bir durum yok çok fazla, ortak olarak ayarlanması gereken şey overdrive ayarı sadece. G2412 için ayarlanması gerekenleri daha detaylı açıklarım bu konuda.

Menü ingilizce ise Response Time olarak geçiyor da olabilir
Bende türkçe tepki süresi olarak geçiyor sanırım En hızlı, normal , hızlı var bende Hızlıda

Geri