Tulpar T7 Gears 5 Hivebusters Special Edition 17,3" | Monster Notebook
Tulpar T7 Gears 5 Hivebusters Special Edition 17,3" Gaming Laptop, Intel Core i7-11800H işlemcisi ve Nvidia RTX3060 ekran kartıyla en zorlu koşullarda bile üstün performans sunuyor!
www.monsternotebook.com.tr
Monsterın bu bilgisayarı hakkında hiç bir video bulamadım soğutması falan iyi midir? bilmiyorum bide ssd 1 tb yapıcam fiyat 26 bine çıkıyor içinde windows 11 ile gelicek
Lenovo Legion 5 Gaming AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD 3060 WQHD 165Hz Freedos 15.6 Taşınabilir Bilgisayar 82JU00FNTX
Lenovo legion 5 tarafına bakınca baya bir inceleme videosu var çokda ısınmıyor diye gördüm 1 tb ssd de gayet yeter bana fiyatı çok cazip monstere göre ekranı biraz küçük 17.3 ler kendini daha iyi soğutuyor diye biliyorum ama ikiside birbirine yakın soğutma sağlıyordur monsterin oyunda ki performansı nasıldır hiç bilmiyorum oyun kaydı alırken yayın yaparken beni üzer mi fps çok düşer mi merak ediyorum
Monsterın artısı ömür boyu bakım sırt çantası daha iyi bir işlemci ve büyük ekran bide windows 11
Lenovonın artısı daha uygun bir fiyat videolardan gördüğüm kadarıyla iyi bir soğutma bide mux diye bir şey varmış pc işlemcisi ve ekran kartını girince genelde legion 5 çıkıyor başka bir şey yazsamda legion 5 ile kıyaslıyolar sorum şu hangisini alsam daha iyi olur?