Neler Yeni

Monster Mı Lenovo Mı?

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan

Monsterın bu bilgisayarı hakkında hiç bir video bulamadım soğutması falan iyi midir? bilmiyorum bide ssd 1 tb yapıcam fiyat 26 bine çıkıyor içinde windows 11 ile gelicek

Lenovo Legion 5 Gaming AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD 3060 WQHD 165Hz Freedos 15.6 Taşınabilir Bilgisayar 82JU00FNTX

Lenovo legion 5 tarafına bakınca baya bir inceleme videosu var çokda ısınmıyor diye gördüm 1 tb ssd de gayet yeter bana fiyatı çok cazip monstere göre ekranı biraz küçük 17.3 ler kendini daha iyi soğutuyor diye biliyorum ama ikiside birbirine yakın soğutma sağlıyordur monsterin oyunda ki performansı nasıldır hiç bilmiyorum oyun kaydı alırken yayın yaparken beni üzer mi fps çok düşer mi merak ediyorum

Monsterın artısı ömür boyu bakım sırt çantası daha iyi bir işlemci ve büyük ekran bide windows 11

Lenovonın artısı daha uygun bir fiyat videolardan gördüğüm kadarıyla iyi bir soğutma bide mux diye bir şey varmış pc işlemcisi ve ekran kartını girince genelde legion 5 çıkıyor başka bir şey yazsamda legion 5 ile kıyaslıyolar sorum şu hangisini alsam daha iyi olur?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Çavdar
(Bu bilgisayar var bizde)

Kanka Lenovoyu senin koyduğun linkten 22.999 TL'ye aldık. 1 haftadır bizde.
Windowsu 2 dkda kurdu. Makine çok hızlı, sessiz modu çok iyi.
Resident Evil Village oynadık.
80 derecenin üstüne çıkmadı işlemci.
70-78 aralığında dolaştı sıcaklık.
Yüksek ayarlara rağmen 120 FPS'in altına hiç inmedi Resident Evil Village.
130-165 aralığında seyretti( ki 165 FPS'e kısıtlamasaydık 170-180-190 ları görürdü belki FPS.)
Ekran kartı da 75 dereceyi geçmedi.
Valorant da oynadık, 1440p en düşük ayarlarda 240-300 aralığında dolaştı oyun içinde.

Biz Lenovo Legiondan çok memnunuz. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Monster Lenovonun İdepad Gaming'ini bile geçemez.
Malzeme kalitesi berbat Monster'ın, Çinden getirtiyorlar paneli falan.

Lenovo ise Legion serisi, Lenovonun en sağlam serisi.
Gönül rahatlığı ile alabilirsin Lenovo Legion'ı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Hacı
Bana Lenovo daha kaliteli geliyor.

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Bura.K

2 modelde çok güzeldir.
Hangisini tercih edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alsana direkt?
İnceleme videosu yok ama fps ve sıcaklık değerlerini bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Bu bilgisayar var bizde)

Kanka Lenovoyu senin koyduğun linkten 22.999 TL'ye aldık. 1 haftadır bizde.
Windowsu 2 dkda kurdu. Makine çok hızlı, sessiz modu çok iyi.
Resident Evil Village oynadık.
80 derecenin üstüne çıkmadı işlemci.
70-78 aralığında dolaştı sıcaklık.
Yüksek ayarlara rağmen 120 FPS'in altına hiç inmedi Resident Evil Village.
130-165 aralığında seyretti( ki 165 FPS'e kısıtlamasaydık 170-180-190 ları görürdü belki FPS.)
Ekran kartı da 75 dereceyi geçmedi.
Valorant da oynadık, 1440p en düşük ayarlarda 240-300 aralığında dolaştı oyun içinde.

Biz Lenovo Legiondan çok memnunuz. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Monster Lenovonun İdepad Gaming'ini bile geçemez.
Malzeme kalitesi berbat Monster'ın, Çinden getirtiyorlar paneli falan.

Lenovo ise Legion serisi, Lenovonun en sağlam serisi.
Gönül rahatlığı ile alabilirsin Lenovo Legion'ı.
Windows orjinal mi

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Monster kullanıyorum ve yeşil forumda kullanan arkadaşlarımda var ve ızdırap çektiriyorlar monsterin laptopları hem abra hem tulpar serisi.

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
Monster kullanıyorum ve yeşil forumda kullanan arkadaşlarımda var ve ızdırap çektiriyorlar monsterin laptopları hem abra hem tulpar serisi
Yeşil forum dediğin ne tam olarak bide soğutması nasıl

B0ra

80+ Bronze

Monsterın bu bilgisayarı hakkında hiç bir video bulamadım soğutması falan iyi midir? bilmiyorum bide ssd 1 tb yapıcam fiyat 26 bine çıkıyor içinde windows 11 ile gelicek

Lenovo Legion 5 Gaming AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD 3060 WQHD 165Hz Freedos 15.6 Taşınabilir Bilgisayar 82JU00FNTX

Lenovo legion 5 tarafına bakınca baya bir inceleme videosu var çokda ısınmıyor diye gördüm 1 tb ssd de gayet yeter bana fiyatı çok cazip monstere göre ekranı biraz küçük 17.3 ler kendini daha iyi soğutuyor diye biliyorum ama ikiside birbirine yakın soğutma sağlıyordur monsterin oyunda ki performansı nasıldır hiç bilmiyorum oyun kaydı alırken yayın yaparken beni üzer mi fps çok düşer mi merak ediyorum

Monsterın artısı ömür boyu bakım sırt çantası daha iyi bir işlemci ve büyük ekran bide windows 11

Lenovonın artısı daha uygun bir fiyat videolardan gördüğüm kadarıyla iyi bir soğutma bide mux diye bir şey varmış pc işlemcisi ve ekran kartını girince genelde legion 5 çıkıyor başka bir şey yazsamda legion 5 ile kıyaslıyolar sorum şu hangisini alsam daha iyi olur?
Lenovo

Top Bottom