Neler Yeni

Monster'a neden kerkes kötü diyor?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bir yayınlarını izlemiştim, laptopa sıcaklık testi yapıyorlardı sözde ama kartın sıcaklığını göstermediler. 15 dakika boyunca göstergesiz Apex Legends oynadı bitti. O kadar iyi bir firmalar.

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Bir yayınlarını izlemiştim, laptopa sıcaklık testi yapıyorlardı sözde ama kartın sıcaklığını göstermediler. 15 dakika boyunca göstergesiz Apex Legends oynadı bitti. O kadar iyi bir firmalar.
cidden böyle bir yayın oldumu?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
bende şüpheyle 1 2 ay önce aldım ve kötü yanı malzeme kalitesi, 7 8 yıllık eski asus laptobumda bile parmak izi tutmuyor ama diğer türlü sıcaklık performans vsde bir sorun çıkmadı çok şükür

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
Forumda laptoplarla alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
öf bombayı saldın reis bence bizim millet marka haterlığı ve marka taraftarlığı seviyor ben monster kullanıyorum sevdim mesela şuan için sorun yok zaten ilerde kasalı alacağım bu marka durumu kişiden kişiye göre değişir kimisi msı sever kimisi asus kimisi acer nitro ben de aslına bakarsan msı alacaktım ama f/p ürünlerinde msı hep 60hz panel kullanıyor bu yüzden 120hz panel olduğu için malzeme kalitesinden ödün verdim monster aldım ha param olsaydı gider 3060 bi sistem toplardım aptalmıyım monster alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Bir markanın fanatiği olmak veya ömründe hiç kullanmadığı bir ürünü kötülemek bizde ata sporu.
Bu yüzden X markasının Y ürününe tapanı da bulabilirsin, söveni de bulabilirsin.
Ayrıca,
Her markanın iyi ve kötü ürünleri olabiliyor.
Kesinlikle katılıyorum, neweggde laptop bakarken fark ettim asusun bazı rog strix ve tuf laptopları aşırı ısıdan dolayı kötü puanlar verilmiş orada denk gelmiştim acayip bir durumdu halbuki forumda asusun tuf laptopları önüne gelen öneriyor,rog strix e para yok zaten soran çok olmuyor almak için ben de yok en azından öyle söyleyeyim.:ROFLMAO:

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Forumda laptoplarla alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
7-8 arası en iyileri monster ürünleri ama yüksek bütçelerde pekte başarılı değiller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,886
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom