Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede
Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet anakartta Bluetooth olmadığı için kullanamazsınız ama harici bir Bluetooth adaptörü alarak bu sorunu çizebilirsiniz 200-250 TL bandında bulabilirsiniz adaptörü
Kablosuz fareler yanında dongle ile geliyor artık, bluetooth olmasına gerek yok. Kablolu ürüne taş çatlasa 1500TL verilir, o bütçede kablosuz bakın. ATK A9 Plus ve Klasse Pro mousepad kullanıyorum Faceit 10 levelde eksikliğini hissetmedim.
Bütçenin ikisi için maks 3000 olduğunu düşünerek yazdım ama bütçe esnerse sadece mouse için 3k bütçe çıkarsa güzel modeller var.
Kablosuz fareler yanında dongle ile geliyor artık, bluetooth olmasına gerek yok. Kablolu ürüne taş çatlasa 1500TL verilir, o bütçede kablosuz bakın. ATK A9 Plus ve Klasse Pro mousepad kullanıyorum Faceit 10 levelde eksikliğini hissetmedim.
Bütçenin ikisi için maks 3000 olduğunu düşünerek yazdım ama bütçe esnerse sadece mouse için 3k bütçe çıkarsa güzel modeller var.
Hocam peşin fiyatına taksit mevzusu varsa bütçemi arttırabilirim ömürlük alacağım daha yeni 5600x ve 6700xt ile bir sistem toparladım 21K harcadım toplam ileride (1 sene içinde) bunları satıp üstüne para koyup ddr5 sağlam bir sistem yapmayı düşünüyorum. Neyse sistem toplarken o kadar çok yoruldum ki mouse için kafa beyin kalmadı ondan çok uçmadan kaliteli bir mouse ve mousepad linki veya linkleri bırakırsanız ona göre alacağım yardımınız için şimdiden teşekkürler
Evet anakartta Bluetooth olmadığı için kullanamazsınız ama harici bir Bluetooth adaptörü alarak bu sorunu çizebilirsiniz 200-250 TL bandında bulabilirsiniz adaptörü
Hayır, kablosuz mouselarda alıcı oluyor bluetooth şart değil. Gecikmesiz deneyimi de o alıcılar sayesidne sağlıyorlar, bilmiyorsanız bari sallamayın lütfen.
Mouse pad olarak bunu alın. Üç ay taksit imkanı var.
Ben KlasseGear PRO'nun pahalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca güzel bir mouse için yüzeyi yeterli değil. Burada Hybrid CS2, Valorant oynuyorsanız (Gosu ve longteng) veya hızlı yüzey istiyorsanız Blitz olanlarda istediğiniz modeli alın geçin.
Taksit istediğinizden mouse olarak aklıma sadece şu geldi.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hayır, kablosuz mouselarda alıcı oluyor bluetooth şart değil. Gecikmesiz deneyimi de o alıcılar sayesidne sağlıyorlar, bilmiyorsanız bari sallamayın lütfen.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ama mouse pad ile birlikte olduğundan ₺2000 göre mouse önerdim. Eğer mouse pad'e ayrı bütçe ayırabilirseniz Scyrox alın. Kesinlikle en kötü Longteng, Gosu veya Blitz bir mouse pad alın. Taksit şart demeseydiniz Wraith mouse padini de önerebilirdim.
Ben bir de skatez almanızı öneririm. Yanından gelenler çok iyi değil. Dot skatez içinde bayağı var, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Kensei Half Oni Tiger 50x50 cm 4 mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu direkt 50x50, kesinlikle kare almanızı öneririm. Bunun yüzeyi Hybrid, KlasseGear Hybrid göre çok da tırtıklı bir yüzeyi yok. Bu hatta daha iyi olabilir belirteyim. Sadece tasarımları çoğu kişiye gitmiyor.
Ben KlasseGear PRO'nun pahalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca güzel bir mouse için yüzeyi yeterli değil. Burada Hybrid CS2, Valorant oynuyorsanız (Gosu ve longteng) veya hızlı yüzey istiyorsanız Blitz olanlarda istediğiniz modeli alın geçin.
Bütçeyi sadece mouse için 5000 e kadar çıkarabilirim modelide amazonda veya diğer sitelerde bulabilirsem zaten peşin fiyatına taksit veya normal taksit oluyor
Bütçeyi sadece mouse için 5000 e kadar çıkarabilirim modelide amazonda veya diğer sitelerde bulabilirsem zaten peşin fiyatına taksit veya normal taksit oluyor
O halde Scyrox alın, sonra dediğim mouse pad ve skatezleri alın.
Betaplus (Gamingen aracı sitelerdeki adı), Meyer Gaming keza Wraith gibi yerele ürün getiren firmalar. Eğer firmalara güveniniz yoksa Amazon üzerinden alabilirsiniz, V6 mavisini göremedim sadece V8 sarısı var. Eğer V8 uygunsa sarısını öneririm kendim kullanıyorum.
Ayrıca dediğim gibi KlasseGear veya Kensei mouse padlerden birini de alın. Kensei daha iyi bence Hybrid alacaksanız.