Artık sana da yenisini almak düşeryaklaşık 3 aydır kullandığım razer viper mini mouseu bugün spray atarken kırdım 3 aydır bu kuvvetten kırılmamıştı ve şuan beni yarı yolda bırakması koydu sizce garanti kapsamına girer mi?
Şansınızı deneyin.yaklaşık 3 aydır kullandığım razer viper mini mouseu bugün spray atarken kırdım 3 aydır bu kuvvetten kırılmamıştı ve şuan beni yarı yolda bırakması koydu sizce garanti kapsamına girer mi?
Abi şey sorucam 5 tane ak-47 nin mi spreyini attın o nedir. Deneyebilirsin belki alınabilir.yaklaşık 3 aydır kullandığım razer viper mini mouseu bugün spray atarken kırdım 3 aydır bu kuvvetten kırılmamıştı ve şuan beni yarı yolda bırakması koydu sizce garanti kapsamına girer mi?
MaşallahŞansınızı deneyin.
Benim mouse vursam da kafa atsam da kırılmıyor. Püpüpü
Aaaaah inşallah bana da olmaz valoda 400dpi 0.178 senscs de m249 spray atmaya çalıştım 1.00 sens ve 400 dpila
Kardeşim al o zaman bir Gladius 2 varya yemin ediyorum 13.yüzyıl taşı gibi sapa sağlam yere atıyorum kırılmıyor, hatta haftaya maça götürücem kaleci oynayacak sağolsunmouse'a baskı yaparak spray atmaya alışığım ;-;