Selamlar öncelikle, ürünü @Furkan Aslan'ın önerisiyle Aliexpress'ten 30TL kupon ile 180TL'ye aldım. @Furkan Aslan'a tekrardan teşekkür ediyorum. Fury X'in kablolu versiyonu aslında. 16 günde elime ulaştı. Bu satıcıdan almanızı öneririm.
Kutu biraz hasarlı gelse de içinde baloncuklu poşet olduğundan kulaklık zarar görmedi.
KUTU İÇERİĞİ:
1x MPOW Air SE Kulaklık
1x Dönüştürücü.
KULAKLIK:
Kutu içinden çıkan sünger, sesi kalitelileştiriyor ve daha iyi görünüyor. Mikrofon gayet kaliteli.
Sesi kısıp azaltabileceğiniz, aynı zamanda mikrofonu kapayıp açabileceğiniz bir kumanda ile geliyor.
Kulaklık kısmı gayet rahat. Basslar çok kaliteli ve 3D SURROUND sayesinde sesin tam yerini çok rahat bir şekilde anlayabiliyorsunuz.
DENEYİMLERİM:
Mikrofon gayet kaliteli, Bass'lar çok güçlü ve ses kalitesi mükemmel. Sesin yerini de gayet iyi bir şekilde algıılayabiliyorum. Ayrıca gözlük ile kullanırken hiç rahatsız etmiyor, gayet rahat bir kulaklık.
ARTILARI:
+ Gayet rahat
+ Ses kalitesi mükemmel
+ 3D SURROUND
+ Fiyat/Performans
EKSİLERİ:
- 6,7 saatten fazla kesintisiz kullanırsanız sıcak basabiliyor.
İncelemem bu kadardı, umarım beğenirsiniz...
Kutu biraz hasarlı gelse de içinde baloncuklu poşet olduğundan kulaklık zarar görmedi.
KUTU İÇERİĞİ:
1x MPOW Air SE Kulaklık
1x Dönüştürücü.
KULAKLIK:
Kutu içinden çıkan sünger, sesi kalitelileştiriyor ve daha iyi görünüyor. Mikrofon gayet kaliteli.
Sesi kısıp azaltabileceğiniz, aynı zamanda mikrofonu kapayıp açabileceğiniz bir kumanda ile geliyor.
Kulaklık kısmı gayet rahat. Basslar çok kaliteli ve 3D SURROUND sayesinde sesin tam yerini çok rahat bir şekilde anlayabiliyorsunuz.
DENEYİMLERİM:
Mikrofon gayet kaliteli, Bass'lar çok güçlü ve ses kalitesi mükemmel. Sesin yerini de gayet iyi bir şekilde algıılayabiliyorum. Ayrıca gözlük ile kullanırken hiç rahatsız etmiyor, gayet rahat bir kulaklık.
ARTILARI:
+ Gayet rahat
+ Ses kalitesi mükemmel
+ 3D SURROUND
+ Fiyat/Performans
EKSİLERİ:
- 6,7 saatten fazla kesintisiz kullanırsanız sıcak basabiliyor.
İncelemem bu kadardı, umarım beğenirsiniz...