MSI 1660ti gaming x alınır mı ?

Reaksiyon skoru
20
Merhaba , msi 1660ti gaming x ekran kartını , ryzen 3600x ve msi x570 gaming pro anakartla kullansam sorun yaşarmıyım daha üst model ekran kartı mı almam gerekir. Amacım 1080p de csgo pubg lol gta tarzı oyunlar oynamak.

Merhaba , MSI 1660ti gaming x ekran kartını , ryzen 3600x ve MSI x570 gaming pro anakartla kullansam sorun yaşarmıyım daha üst model anakart mı almam gerekir. Amacım 1080p de csgo PUBG lol gta tarzı oyunlar oynamak.
Alınabilir. Ancak benim size önerim 1660 SUPER olur. Çünkü Tİ ile SUPER modeller arasında fiyat farkı arasında ki FPS farkıyla orantılı değil. Aralarında performans olarak 3-4 FPS fark ediyor diyebiliriz. Yani 3-4 FPS için o arada ki meblağı ödemeye değmez.

Anakart yeterli hatta b450 tomahawk max bile işini görür ama ekran kartını rtx 2060 yapsan daha iyi olur gibi

Merhaba , MSI 1660ti gaming x ekran kartını , ryzen 3600x ve MSI x570 gaming pro anakartla kullansam sorun yaşarmıyım daha üst model ekran kartı mı almam gerekir. Amacım 1080p de csgo PUBG lol gta tarzı oyunlar oynamak.
Hocam msı gtx 1660s gaming x modelini alıp arta kalan paraya işlemci soğutucu yada sıvı soğutucu almanızı öneririm. Zira 1660ti ile 1660s arasında dağlar kadar fark yok ve 1660 supere kıyasla daha eski bir kart

Alınır , söylediğin parçalarla çalışır. :)

Hocam msı gtx 1660s gaming x modelini alıp arta kalan paraya işlemci soğutucu yada sıvı soğutucu almanızı öneririm. Zira 1660ti ile 1660s arasında dağlar kadar fark yok ve 1660 supere kıyasla daha eski bir kart
Ama Nvidia kart olmasada olur diyorsan arkadaşların da dediği gibi rx5600xt 1660 superden de daha iyi performans sağlıyor ama 1660s in avantajı serin çalışabilmesi ve AMD ye göre yazılımsal desteği daha stabilize ve sorunsuz

Kasa olarak xigmatek aquarius plus aldım ryzen in soğutucusu yetersiz olduğu için thermaltake in 360mm sıvı soğutucusunu almayı düşünüyorum , psu olarak yine thermaltake in 850w +80 psu tercih edicem

Dostum kesinlikle alacağın işlemci ihtiyaçlarının fazla üstünde. 1080p gaming amacıyla ben şuanda rtx2060 ve r5 3600 kullanıyorum benim işlemci bile yetiyor artıyor bana. max alaxağın 3600 olsun işlemci olarak. ekran kartında rtx serilerine veya amd nin 5000 serisinde 1660 lardan daha üstün bir seviyede ekran kartına çıkmaya çalış. Keza ekran kartı şuanda alacağın fps yi belirleyecek çoğunlukla. X570 anakarta da çıkmana gerek yok diye düşünüyorum b450 anakartlar yetecektir. Dediğim gibi bir yerden kısıp diğer tarafa yatırım yapman daha doğru olur senin durumunda.
Hayırlı olsun şimdiden...

Geri