Yardım MSI 5070 ti Bu fiyata alınır mı ?

Atakankrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Evet fiyatı bi tık pahalı ama modeli çok iyi ve ben beyaz alıcam her türlü. İndirimde görünüyor sizce bekleyip farklı bir modeli 42-40 bandına düşünce mi alayım ?

Hahahaha bu soruyu bende bugün çok sordum forumda 42 bandına 11. Ayda düşer gibi düşünüyorum

Evet fiyatı bi tık pahalı ama modeli çok iyi ve ben beyaz alıcam her türlü. İndirimde görünüyor sizce bekleyip farklı bir modeli 42-40 bandına düşünce mi alayım ?

alınmaz

aşırı pahalı

Kullandığım tek kredi kartı olan iş bankasına taksit imkanı sunmuyor inanılmaz. Diğer tüm bankalara sunuyor şaka gibiii
Bu fiyata kaçırma daha zor bulursun bu modeli anca superler çıkar o zaman düşer o da artık ne zaman olur kim bilir.

Çok seksi bir kart gerçekten :peepokalp:
Vatan OEM indirimi vardı bu sabah. Bu kartta da indirim oluyor. Öylede alınır sabır varsa.

İcolorful game sürekli düşüyor bence acele etme
ülke sınırlarından giren füzeyi anında imha eden s-400’ün tespit etme hızına yakın bir alarm sistemiyle takipteyim…

Ekler

• IMG_7194.webp
    IMG_7194.webp
    31.1 KB · Hit: 25
Geri