ayaz ilgezdi
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Selam dostlar bu anakart nasıldır?
Hocam X570 ler B550 den daha iyimiş en azından bazı forumlarda öyle söylendi ve bu anakart kötümü?şunlara da bakabilirsin hazır sistemlerde asrockun üst seviye karltarı da ucuza alınıyor ama yeni sistem içinse yeni işlemcileri ve B550'leri beklemende fayda var.
kötü değil ama o kadar vereceğime başka parçalara yatırır ya da F/P olan TUF X570'i alırdım 1600 civarı ama hazır sistem mi alıyorsunuz yoksa parça parça almak pahallı olur.Hocam X570 ler B550 den daha iyimiş ve bu anakart kötümü?
İsminde anlaşılıyor zaten x570lerin daha iyi olduğu b550ler daha ucuz olacak x570 alabilirsiniz.Hocam X570 ler B550 den daha iyimiş en azından bazı forumlarda öyle söylendi ve bu anakart kötümü?
itopyadan kendim topluyorum.kötü değil ama o kadar vereceğime başka parçalara yatırır ya da F/P olan TUF X570'i alırdım 1600 civarı ama hazır sistem mi alıyorsunuz yoksa parça parça almak pahallı olur.
Hangi işlemciyi takacaksın iyi bir anakart alırsan ileride 4. nesil üst seviye işlemci de takabilirsin.itopyadan kendim topluyorum.
R7 3700X takacagım.Hangi işlemciyi takacaksın iyi bir anakart alırsan ileride 4. nesil üst seviye işlemci de takabilirsin.
İtopyadan aşrı pahallı olur indirim vs yoksa bütçe nedir? birkaç haftaya 10. nesil ile de alabilirsiniz düşük fiyata daha iyi sistem.itopyadan kendim topluyorum.