🔥İndirim Msı Rtx 5070 Tı 16G Inspıre 3x Oc 16GB 49.999,00 TL (VDFSZ 10-6 TAKSİT MEVCUT)

soğutma olarak inspire fazla inclemesi yok ama palit gaming proda giriş seviyesi karttır. zaten 5000 serisi eskisi kadar ısınan kartlar değiller. düzgün bakım yapıp temizlerseniz problem çıkmaz. eğer bütçeniz yetiyor ise silikon kalitesine bakmanızı öneririm. ilerki yıllarda 5000 serisi eskimeye başladığında OC yapar rahat edersiniz.
hocam gemini böyle cevapladı

1764232821205.webp

1764232886048.webp

2 haftalık asus tuf 5070 ti satıyo

paliti az araştırdığımda gamingpro modeli gayet iyi fakat gamingpro-s konusunda çok şikayet gördüğüm için vazgeçtim açıkçası bu konuda başım ağrısın istemedim

soğutma olarak inspire fazla inclemesi yok ama palit gaming proda giriş seviyesi karttır. zaten 5000 serisi eskisi kadar ısınan kartlar değiller. düzgün bakım yapıp temizlerseniz problem çıkmaz. eğer bütçeniz yetiyor ise silikon kalitesine bakmanızı öneririm. ilerki yıllarda 5000 serisi eskimeye başladığında OC yapar rahat edersiniz.
valla duruma göre değişme şansım mevcut kartı henüz kullanmadım diğer kartları da takipteyim hepsiburada üzerinden daha indirimli bir ürün denk gelirse iade edip farklı marka almayı düşünüyorum

paliti az araştırdığımda gamingpro modeli gayet iyi fakat gamingpro-s konusunda çok şikayet gördüğüm için vazgeçtim açıkçası bu konuda başım ağrısın istemedim
ne tarz şikayetler hocam. normalde giriş segment f/p nvidia kartıdır. eğer OC de crash tarzı problemlerden kaynaklı şikayet ediliyorsa yanlış OC atılmıştır veya kartın silikon kalitesi kötüdür. 5000 serisinin çıkışı problemleydi eksip ROP birimi vs ama şuanda çoğunluğu düzeltildi problem olmaması lazım.

insiper inceleme fazla olmadığından dediğim gibi bişi diyemiyorum ama gamingpro modeli giriş-orta segmenttir. palitin gamerock modeli orta ve üst segmenttir. PNY nin kartlarının silikon kalitesinin iyi olduğunu duymuştum. şuanda 42k bandında dolanmakta ama sanırsam sinerji satıyor ve taksit avantajı yok.
açıkçası hepsiburada üzerinden 10 taksit veya amazon üzerinden 9 taksit alma durumum var sinerji vs diğer sitelerde taksit seçeneği olmadığı için daha düşük fiyat olsa bile alma imkanım olamayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne tarz şikayetler hocam. normalde giriş segment f/p nvidia kartıdır. eğer OC de crash tarzı problemlerden kaynaklı şikayet ediliyorsa yanlış OC atılmıştır veya kartın silikon kalitesi kötüdür. 5000 serisinin çıkışı problemleydi eksip ROP birimi vs ama şuanda çoğunluğu düzeltildi problem olmaması lazım.
bende aynı kanıdaydım palit alacaktım hatta Abdullah'ın palit videosunu izleyince baya aklıma yattı ama youtube yorumlarında vs genel olarak bi kaç forumda okuduğumda gamingpro-s, gamingproya göre kötü kalıyor

açıkçası hepsiburada üzerinden 10 taksit veya amazon üzerinden 9 taksit alma durumum var sinerji vs diğer sitelerde taksit seçeneği olmadığı için daha düşük fiyat olsa bile alma imkanım olamayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende aynı kanıdaydım palit alacaktım hatta Abdullah'ın palit videosunu izleyince baya aklıma yattı ama youtube yorumlarında vs genel olarak bi kaç forumda okuduğumda gamingpro-s, gamingproya göre kötü kalıyor
adı üstünda small factor olduğundan kaynaklı şikayet vardır. soğutma bloğu küçülüyor ve silikon kalitesi azalıyor. onun dışında gamingpro rahatlıkla kullanacağınız kartlarda. ama benim kanımca aynı bütçede PNY 5070Ti satılıyor ve silikon kaliteside soğutmasıda iyi.

adı üstünda small factor olduğundan kaynaklı şikayet vardır. soğutma bloğu küçülüyor ve silikon kalitesi azalıyor. onun dışında gamingpro rahatlıkla kullanacağınız kartlarda. ama benim kanımca aynı bütçede PNY 5070Ti satılıyor ve silikon kaliteside soğutmasıda iyi.
dediğiniz model bu mu hocam?

evet hocam. taksit avantaji malesef yok ama tek çekim yapabilecekler alabilir. gamingproS yerine bunun tercih edilmesini mantıklı buluyorum.
40kya 2fanlı galax satılıyor onu tavsiye etmez misiniz? soğutma kısmında çok mu fark yapar

40kya 2fanlı galax satılıyor onu tavsiye etmez misiniz? soğutma kısmında çok mu fark yapar
soğuturda hocam ben bi ekran kartı bakarken sadece soğutmasına bakmıyorum. uzun vadeli alacağımı düşünerek OC peformansı ve ne kadar dayanıklı olduğunada bakıyorum. eğer bütçesi cidden dar değilse 2k daha koyup PNY tercih ederim. normal kullanımlarda galax kart sorun olmaz ama ilerde OC atmaya kalksanız ilerki senelerde soğutması dara sokabilir veya crashler yiyebilir.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-27 at 12.10.54.webp
    WhatsApp Image 2025-11-27 at 12.10.54.webp
    2.4 MB · Hit: 28
  • WhatsApp Image 2025-11-27 at 12.11.04.webp
    WhatsApp Image 2025-11-27 at 12.11.04.webp
    173.4 KB · Hit: 26
Geri