Nasıl hediyeyi iade ettirebilirim

Kullanırsın ama sisteme ayıp olur. Sisteme zararı falan olmaz zaten sizde biliyorsunuzdur. Aldığınız gibi açmadan satın sahibindende 20-30 TL kırıp SIFIR diye.
799a alan olurmu sizce 840 a almış alan kişi
Şuan kargoda henüz gelmedi bakalım İnşallah olur👍

Aldığın gibi 800' e 72 Hz diye koyarsan alınır. Başlığa *SIFIR* yazmayı unutma. :D :D
Öyle yaptım 👍 72hz demedim curved kaliteli filan dedim ciddi alıcılar gelsin dedim bı de küçük hediye koyacam fazla değeri olmayan öyle daha çok satarmi sizce

Öyle yaptım 👍 72hz demedim curved kaliteli filan dedim ciddi alıcılar gelsin dedim bı de küçük hediye koyacam fazla değeri olmayan öyle daha çok satarmi sizce
Tabii ki. RX 590 alıcı trolleme yaparken yanında USB bellek vereceğimi söylemiştim (içinde driver yüklü olan) öncekine göre 2 katı mesaj aldım. :D :D

Aldığın gibi 800' e 72 Hz diye koyarsan alınır. Başlığa *SIFIR* yazmayı unutma. :D :D
72 Hz de yazıyorum şimdi 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii ki. RX 590 alıcı trolleme yaparken yanında USB bellek vereceğimi söylemiştim (içinde driver yüklü olan) öncekine göre 2 katı mesaj aldım. :D :D
Pazarlık.var yazdım talepler artsın diye fazla.dusurmem 790 derim Max elden hızlı ciksin diye 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,017
Üyeler
187,280
Son üye
miko_miko
Geri