Neler Yeni

nasıl kilo alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Halil İbrahim Topçudan
Gece yemeği ye bol bol yani yemeği çok ye hareketsiz dur kilo alıcı hap alma ama. Ama hala zayıfsın bu senin bünyenle alakalıdır ne yaparsan yap kilo almazsın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Gece yemeği ye bol bol yani yemeği çok ye hareketsiz dur kilo alıcı hap alma ama. Ama hala zayıfsın bu senin bünyenle alakalıdır ne yaparsan yap kilo almazsın.
Mesela ben.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam bunun için diyetisyene görünmeniz daha iyi olur çünkü bu sefer düzensiz ve aniden kilo almaya başlarsanız sıkıntı. Mesela ben, ben çok zayıftım bir deri bir kemiktim 3. sınıftan bu yana hızla kilo almaya başladım ve şu an 80kg/179cm'im. Ben de şimdi kilo verme yolları arıyorum. O yüzden dediğim gibi yapmanız daha iyi olur.

Feanoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asım
Cevabı çok basit dostum. Günlük alman gereken kalorinin üzerinde kalori alırsan kilo alırsın. Özellikle yağlı yiyecekler bu yönden imdadına yetişir ama fazla abartıp vücudunun alkali düzeyini çok düşürme kendine zarar verirsin. Kuru yemişler, tereyağ, zeytinyağ ve benzeri yağlar ile bunu sağlayabilirsin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam bunun için diyetisyene görünmeniz daha iyi olur çünkü bu sefer düzensiz ve aniden kilo almaya başlarsanız sıkıntı. Mesela ben, ben çok zayıftım bir deri bir kemiktim 3. sınıftan bu yana hızla kilo almaya başladım ve şu an 80kg/179cm'im. Ben de şimdi kilo verme yolları arıyorum. O yüzden dediğim gibi yapmanız daha iyi olur.
Şişman değilsiniz.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şişman değilsiniz.
Hocam valla şişman olmadığımı koşarken, "şınav çekmek isterken" de görmek isterim ama öyle olmuyor. Sınırın 3 kilo üstündeyim yaklaşık olarak. O yüzden bi en kötü 7-8 kilo versem iyi olur. Bir de kilo verip kas yapmak istiyorum. Yağ tulumu olmak istemiyorum artık.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam valla şişman olmadığımı koşarken, "şınav çekmek isterken" de görmek isterim ama öyle olmuyor. Sınırın 3 kilo üstündeyim yaklaşık olarak. O yüzden bi en kötü 7-8 kilo versem iyi olur. Bir de kilo verip kas yapmak istiyorum. Yağ tulumu olmak istemiyorum artık.
Buradan kitle endeksinizi öğrenebilirsiniz.
Sizin sorununuz kaslarınız zayıf. Kilo verirseniz değişen bir şey olmaz. Fitness yapmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,804
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom