hayır saglıklı beslen.16 ya kadar bu göbekle mi oturayım
17şuan kaç yaşındasın
Sen olmak maymun günde yemek 5 muz almak 500 kalori sonra olmak kilolumerhabalar ben 13 yaşındayım kilom 65-70 arası değişiyor ve ben bu durumdan memnun değilim
NASIL KİLO VEREBİLİRİM bunu tam olarak bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz
Salona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin gelişmeni etkilemesinsalona verebilecek param yok evde yapsam daha mantıklı gibi
Post automatically merged:
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Ne kadar boş bir insansın kafan çok çalışmıyor bellikiSen olmak maymun günde yemek 5 muz almak 500 kalori sonra olmak kilolu
Sen aklın başına gelmek bundan sonra yemeye başlamak 3 muz almak 300 kalori olmak kalori açığı bu şekilde vermek kilo
Boş diyorsun adam kalori açığını anlatılabilecek en basit şekilde açıklamış bence.Salona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin gelişmeni etkilemesin
Ne kadar boş bir insansın kafan çok çalışmıyor belliki
Hayatında hiç spor yapmayan birinin anlayabilceği şekilde anlattım ama sen onu da anlayamamışsınSalona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin gelişmeni etkilemesin
Ne kadar boş bir insansın kafan çok çalışmıyor belliki