nasıl kilo verebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Kel1
1-İnternetten vücut durumuna göre içmen gereken su miktarını hesapla, günlük o kadarını tüketmeye çalış.(Adım adım)
2-Youtube'da zayıflama hakkında detaylı bilgiler içeren videolar var.Detaylı bir araştırma yap.Buradan pek detaylı bilgi veremem.
3-"Zayıflatıcı kür, İnanılmaz zayıflama suyu." Gibi abidik bubidik şeyler karşına çıkacaktır, sakın bu işlere girme.Evet belli bir orana kadar hızlıca kilo verirsin ama ardından Düzensiz bir kilo alımı ile sağlığın bozulur.
4-Erken kalk.(7-8 saat uyu.)(22.00-04.00 arası uyku çok verimli her anlamda.)

Güzel kardesim spora başla fitness yapmak zorunda değilsin. Futbol basketbol oyna, yürüyüş yap sık sık, su tüket, aburcubur yeme fazla (aburcuburu sevdiğini tahmin ediyorum) sebze meyve tüket şeker tüketme yağlı şeylerden uzak dur. Zaten 1 2 sene sonra testesteron hormonun artınca o vücudun da fazla yağ tutmaz o kilolar işe de yarayacaktır. Ama dediğim gibi bu durumu fazla takma kafana dediklerimi yaparsan 10 numara 5 yıldız olursun

merhabalar ben 13 yaşındayım kilom 65-70 arası değişiyor ve ben bu durumdan memnun değilim
NASIL KİLO VEREBİLİRİM bunu tam olarak bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz
Sen olmak maymun günde yemek 5 muz almak 500 kalori sonra olmak kilolu
Sen aklın başına gelmek bundan sonra yemeye başlamak 3 muz almak 300 kalori olmak kalori açığı bu şekilde vermek kilo

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
salona verebilecek param yok evde yapsam daha mantıklı gibi
Post automatically merged:

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Salona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin gelişmeni etkilemesin

Sen olmak maymun günde yemek 5 muz almak 500 kalori sonra olmak kilolu
Sen aklın başına gelmek bundan sonra yemeye başlamak 3 muz almak 300 kalori olmak kalori açığı bu şekilde vermek kilo
Ne kadar boş bir insansın kafan çok çalışmıyor belliki

Salona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin gelişmeni etkilemesin

Boş diyorsun adam kalori açığını anlatılabilecek en basit şekilde açıklamış bence.

Hayatında hiç spor yapmayan birinin anlayabilceği şekilde anlattım ama sen onu da anlayamamışsın

Geri