Neler Yeni

ne yapabilirim bilmiyorum

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
Aynı durumdayız ben de şuan tam olarak napmalıyım bilmiyorum fakat planım sınavlardan sonra tyt den başlamak 12 de açığa geçmeyi düşünüyorum ders çalışma alışkanlığı kazanmam gerek onu sağlayacağım şimdilik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı durumdayız ben de şuan tam olarak napmalıyım bilmiyorum fakat planım sınavlardan sonra tyt den başlamak 12 de açığa geçmeyi düşünüyorum ders çalışma alışkanlığı kazanmam gerek onu sağlayacağım şimdilik
Bazı kişiler 11 ken konuları çalış tyt yi sonraya bırak diyor da olmuyor direk ayt girince

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Zihninin bunu onaylaması ve ders çalışmaya istekli olması lazım, bunu başarabilirsen İTÜ'ye kadar yolun var (y)
Ders olarak nelerden başlamalıyım ve kitap önerin var mıdır sınavlardan sonra alıp başlayacağım

Bazı kişiler 11 ken konuları çalış tyt yi sonraya bırak diyor da olmuyor direk ayt girince
Tyt çok önemli

Son düzenleme:

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
bol bol soru çöz özellikle paragraf ve problem. kitap oku eksik konuların üstüne düş. başka da yapılacak bir şey yok zaten. son 2 3 ay deneme çözebilirsin düzenli olarak
Sınavlar bitsin tyt ye başlayacağım komple nereden çalışabilirim hiç bilmiyorum da kitap vb. Yok malesef tyt ile ilgili

İlk 9 ve 10. sınıf konularına çalış, temeli öğren. Sonra 11. sınıf konularına çalışmaya başla. Anlayana kadar dinle/oku, anlayınca konuyla alakalı test çöz.
Telefon/Tablet/Bilgisayar kullanımını azalt, sosyal medyaya girme hatta hesapları dondur.
Nereden çalışabilirim sınavlardan sonra tyt ye giriş yapacağım da

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
Sınavlar bitsin tyt ye başlayacağım komple nereden çalışabilirim hiç bilmiyorum da kitap vb. Yok malesef tyt ile ilgili

Biri yazsa bari bende aynı durumdayım nasıl nereden yapıcam bilmiyorum

milenix

80+ Gold
Biri yazsa bari bende aynı durumdayım nasıl nereden yapıcam bilmiyorum
Youtube üzerinden konu anlatımları izleyin. Kaynak kitap alın. Konuyu anladıktan sonra onla alakalı bol bol test çözün. Yanlışları öğretmenizi danışın. Anlamadığın yer olursa oraya çalışın. Daha sonraları deneme alıp kendinizi test edin.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Youtube üzerinden konu anlatımları izleyin. Kaynak kitap alın. Konuyu anladıktan sonra onla alakalı bol bol test çözün. Yanlışları öğretmenizi danışın. Anlamadığın yer olursa oraya çalışın. Daha sonraları deneme alıp kendinizi test edin.
Tyt ne zaman başlayabilirim sınavlar var ve 11. Sınıfım güzel geçmiyor malesef

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru