TRSTEADY
80+ Silver
Dahası
Evet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .dnetspeed 4 ay sonra fiyat artırıyor hocam onu hiç düşünmüyorum
Evet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .dnetspeed 4 ay sonra fiyat artırıyor hocam onu hiç düşünmüyorum
engelli indirmini sordum onlara 20 TL diyor dalga geçiyor resmenEvet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .d
Olayları bilmiyorsun ki onların sağlayıcısı fiyatları yükseltti de ondan. Kendileri istemedi.Mobil hatta 150tl lik paketimi 300tl yaptıkları için hiç içime sinmedi bunlar ve ulaşmak harbi zor
Ne demek. Tabii ki. (Kardeşim var, çaktırmayın.)internet hız testinizi atarmısınız rica etsem
Al birini vur ötekiniengelli indirmini sordum onlara 20 TL diyor dalga geçiyor resmen
hocam gruplarda filan birileri upload 7mbps ile sınırlanmış filan diyor siz öyle bir sorun yaşadınızmı?Olayları bilmiyorsun ki onların sağlayıcısı fiyatları yükseltti de ondan. Kendileri istemedi.
Ne demek. Tabii ki. (Kardeşim var, çaktırmayın.
Alıntıyı görüntüle
valla ondan sonra direkt sildim bir daha aramadım onlarıAl birini vur ötekini
Önceki sağlayıcının dslam kilidi ayarlarını alıyorlar. Eğer söylerseniz ve hattınız da desteklerse, ayarlarlar.(Modem bilgilerinden maksimum yükleme değeri kaç ise o kadar yükleme hızına sahip olursunuz, yani hattınızı desteklediği kadar.)hocam gruplarda filan birileri upload 7mbps ile sınırlanmış filan diyor siz öyle bir sorun yaşadınızmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla ondan sonra direkt sildim bir daha aramadım onları
Nasıl yani ?engelli indirmini sordum onlara 20 TL diyor dalga geçiyor resmen
netspeed için 20 Tl indirim hocam netgsm dediğiniz gibiÖnceki sağlayıcının dslam kilidi ayarlarını alıyorlar. Eğer söylerseniz ve hattınız da desteklerse, ayarlarlar.(Modem bilgilerinden maksimum yükleme değeri kaç ise o kadar yükleme hızına sahip olursunuz, yani hattınızı desteklediği kadar.)
(Modemde bu kadar alabilirim diye gözüküyor dslam kilidini ayarlayın deyin.)
Nasıl yani ?
Böyle diyor sitede.
Sosyal Destek kapsamında; harp ve vazife şehitlerinin eş/çocukları, engelliler ve gaziler için paket fiyatlarında %25 indirim uygulanır. Abonelerimiz, ilgili durumlarını gösterir rapor ve şehit yakını, engelli veya gazi kimliklerini ibraz etmeleri halinde bu indirimden faydalanabilirler. Engellilik oranı %40 ve üzeri olmalıdır.
netspeed için 20 Tl indirim hocam netgsm dediğiniz gibi
20 yükleme , 70 indirme hat zayıflığı olsa 15 e 60 alabilirsin gibime geliyor.netspeed için 20 Tl indirim hocam netgsm dediğiniz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
böyle gözüküyor hocam halihazırda TT de 11mbps yükleme hızı alıyorum
Hat aynı hat. Şirket değiştirmen o hattın kapasitesini ne azaltıyor ne arttırıyor.max 60 alıyorsam 50 mbps türktelekom geçmem daha mantıklı değilmi?
hocam kaç kiş davet ettiniz şuana kadarHat aynı hat. Şirket değiştirmen o hattın kapasitesini ne azaltıyor ne arttırıyor.
(Duruma göre en fazla 15 ms oynatır.)
Sadece hakkın olan internet verilmiş veya verilmemiş oluyor.
Senin hakkın olan interneti de dslam kilidini kısarak elinde alıyorlar.
Hiç ama 4 veya bir kaç fazlası hakkında böyle açıklama yapmıştım.h
hocam kaç kiş davet ettiniz şuana kadar
referans kodunuzu özelden atabilirmisiniz rica etsemHiç ama 4 veya bir kaç fazlası hakkında böyle açıklama yapmıştım.