Neler Yeni

NETSIPARIŞ GÜVENİLİR Mİ

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyat bandında daha iyileri var kesin bunu mu almak istiyorsunuz
RYZEN 5 7600 2X16 DDR 5 6000MHZ ram kullanacağım asus bios ekran daha kolay geldiği için asus istemiştim sizin öneriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyat bandında daha iyileri var kesin bunu mu almak istiyorsunuz
Hocam sizce daha iyi bir anakart var mı

Son düzenleme:

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
YUSUF KAYA
RYZEN 5 7600 2X16 DDR 5 6000MHZ ram kullanacağım asus bios ekran daha kolay geldiği için asus istemiştim sizin öneriniz nedir

Hocam sizce daha iyi bir anakart var mı
bu var ama msi istemiyorsunuz
bu var bir sisteme aldım bende size yeter diye düşünüyorum sizin attığınız kart zaten şuan kar*borsa gibi bir şey çok uçuk fiyatı

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
bu var ama msi istemiyorsunuz
bu var bir sisteme aldım bende size yeter diye düşünüyorum sizin attığınız kart zaten şuan kar*borsa gibi bir şey çok uçuk fiyatı
Hocam prime önerilmiyor o yüzden tuf baktım benim seçtiğim kötü mü asus bios ekran kolay geliyor o yüzden asus takıntılıyım sizce hangisi alınır M modeli farkı ne bu kasaya ATK uyar mı

Ekler

• IMG_7227.png
    IMG_7227.png
    443.8 KB · Hit: 7
  • IMG_7228.png
    IMG_7228.png
    472.2 KB · Hit: 6
  • IMG_7229.png
    IMG_7229.png
    502.6 KB · Hit: 6
  • IMG_7031.png
    IMG_7031.png
    858.5 KB · Hit: 7

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
YUSUF KAYA
Hocam prime önerilmiyor o yüzden tuf baktım benim seçtiğim kötü mü asus bios ekran kolay geliyor o yüzden asus takıntılıyım sizce hangisi alınır M modeli farkı ne bu kasaya ATK uyar mı
ben anakartı kullandım sorun yoktu , diyen kişi çoğunluksa bir şey diyemem ama tek biri dediyse o onun şansınadır ben aksini iddia etmiyorum duymadım sadece öyle bir şey
kasayı kullanıyorum anlık olarak güzel kasa hava akışı çok iyi ama pcu kaliteli değil sorun çıkarabiliyor sonra ki sürelerde ben değiştirdim corsair bir pcu kullanıyorum
senin anakart baya iyi bir kart ama o fiyata almam çok uçuk

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
ben anakartı kullandım sorun yoktu , diyen kişi çoğunluksa bir şey diyemem ama tek biri dediyse o onun şansınadır ben aksini iddia etmiyorum duymadım sadece öyle bir şey
kasayı kullanıyorum anlık olarak güzel kasa hava akışı çok iyi ama pcu kaliteli değil sorun çıkarabiliyor sonra ki sürelerde ben değiştirdim corsair bir pcu kullanıyorum
senin anakart baya iyi bir kart ama o fiyata almam çok uçuk
Hocam sizde aynı aksa mı var ne gibi sorunlar oalilir parçalara zararı olur mu ileride psu değiştiririm anaları asus tuf gaming b650 plus alacağım bütçem varken iyisi olsun dedim

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
YUSUF KAYA
Hocam sizde aynı aksa mı var ne gibi sorunlar oalilir parçalara zararı olur mu ileride psu değiştiririm anaları asus tuf gaming b650 plus alacağım bütçem varken iyisi olsun dedim
bende sizin aldığınız şekilde aldım arkadaşlarım da almış zamanında pcu birinde ses çıkarmış birinde bir şey olmuştu hatırlamıyorum sistemi beraber kurduğum abi de aynı şeyi söyleyince değiştirdim tecrübemi söyledim sadece
ana kart iyi sorun yok ama o fiyat verilmez bence piyasası 6.5 onun

bütçe sorun değilse al hocam o ana kartı iyi karttır yolda bırakmaz

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
bende sizin aldığınız şekilde aldım arkadaşlarım da almış zamanında pcu birinde ses çıkarmış birinde bir şey olmuştu hatırlamıyorum sistemi beraber kurduğum abi de aynı şeyi söyleyince değiştirdim tecrübemi söyledim sadece
ana kart iyi sorun yok ama o fiyat verilmez bence piyasası 6.5 onun

bütçe sorun değilse al hocam o ana kartı iyi karttır yolda bırakmaz
Hocam parçalar gelinde tnaıdpım bir bilgisayarcı var mağaza iyi montajları onlara yaptıracağım 1800 TL fiyat söylediler bios güncellemesi sürücüleri kurmamızı ve Windows 11 kurmamızı istesen 2300 TL söylediler aslında bios güncelleme ram mhz yükseltme Windows ve sürücüleri ben yapabilirim sizce sadece 1800 TL ye montaj yapsınlar mı kendim yapamam

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
YUSUF KAYA
Hocam parçalar gelinde tnaıdpım bir bilgisayarcı var mağaza iyi montajları onlara yaptıracağım 1800 TL fiyat söylediler bios güncellemesi sürücüleri kurmamızı ve Windows 11 kurmamızı istesen 2300 TL söylediler aslında bios güncelleme ram mhz yükseltme Windows ve sürücüleri ben yapabilirim sizce sadece 1800 TL ye montaj yapsınlar mı kendim yapamam
hocam il neresi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
hocam il neresi
antalyada yaşıyorum hocam itopya iade için gönderdiğimi pc iade almayacaklarmış işlemci ve ekran kartında sorun tespit edilmiş kendi servislerine göndermişler bende ayıplı ürünler gelmiş komple iade alın dedim hazır sistem iade olmuyor dediler

Top Bottom