🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

75" olan da 35 civarı gelirse iyi olur, yalnız miniled Tv'de yazılım önemli becebilirler umarım.

HDR tepe parlaklığı 800 nit ( tabi bu sürekli 800 nit değildir. Normal sdr yayınlar için geçerli değil bu parlaklık. 25 bin tekrar olursa alınabilir. 4K HDR filmlerden pek bi canlılık beklemeyin. Velhasıl ne kadar para o kadar köfte.

Amazondan 19.300 e 65gfsg8 qled modelini aldım 8 bin tl fiyat farkı verip bu modeli almak mantıklımı?

kontrast oranı yanlışmı yazdı acaba :kekw:

1762248102916.webp

local dimming zone sayısı hariç her özelliği yazmışlar

kontrast oranı yanlışmı yazdı acaba :kekw:

Alıntıyı görüntüle
HDR tepe parlaklığı çıktığı zamanki kontrast oranı yazmış. oda ne kadar doğru meçhul. 1500:1 dir en fazla standart kontrast oranı. İşin ilginç yani LG de qned mini led panel kullanan LG TV Ler hepsi 120 Hz. Adamlar ucuzunda ucuzu 60 Hz LG panel almışlar dayamislar arkasına mini LED ışıkları oda ucuzunda ucuzdur. Arkaya iki bass hoparlör tamamdır oldu satalım demişler.

Oğluna veya Kızına alışveriş kredisi ile ip17 veya s25 alanlar çok ve daha da kendisini borca sokuyorlar sırf düzgün sorunsuz akıllı telefonu olsun diye alıyorlar.
Devlet bizi düşündüğü için veya borca girmememiz için yaptığını düşünmüyorum. Bu karardan karlı çıkacak yandaşlar olduğu için taksit kalkmış olabilir. Bence geri gelmeli

Alıntıyı görüntüle

local dimming 128 miş. bilemedim...
bu boyut ve fiyat için yeterli bir local dimming zone.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_10.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölgesel aydınlatması TCL C6K gibi iyi değil fakat QN70F kadar kötü de değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri