🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Hocam basit. Direk cihazın donanımını gösteriyor sekmelerin fotoğrafını çekip atacaksınız sadece. Video vb. atmaktan yorulduğunuzu biliyorum.
Ya kanka yanlış anlama da ne arıyorsunuz yani almak yada almamak için yani x yada ya panel olsa ne değişecek

geliyor arkadaşlar umarım artık merakınız biter :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet arkadaşlar gece testi ışık hüzmesi yok gördüğünüz gibi bari videoyu beğeninde bir anlamı olsun :D
olay bu işte ışıksız ortamda aradaki farkı sen de farketmişsindir gerçekten güzelmiş panel kalitesi çok net ki bu videodaki hali canlı olarak çok daha iyidir güle güle kullanın

olay bu işte ışıksız ortamda aradaki farkı sen de farketmişsindir gerçekten güzelmiş panel kalitesi çok net ki bu videodaki hali canlı olarak çok daha iyidir güle güle kullanın
Eyvallah kanka sağol daha iyileri sizin olsun 🫡

Tamam kanka ktc diyelim ne oldu yani

Ktc olursa almam diyorsan alma bence
Hocam arkadaş doğru söylüyor. Bu test gayet normal bir testtir. Ekran kartı incelerken sıcaklık testi yapmak kadar normal. Amacımız tv'yi kotelemek değil.
Next'in dediği depolama ve ram bilgileri doğru mu veya hangi işlemciyi kullandığını öğrenmek.
Bu bilgileri öğrenirsek daha iyi bir fikrimiz olur içiyle ilgili.
Siz veya başkası çekip atarsa çok iyi olur.

Hocam arkadaş doğru söylüyor. Bu test gayet normal bir testtir. Ekran kartı incelerken sıcaklık testi yapmak kadar normal. Amacımız tv'yi kotelemek değil.
Next'in dediği depolama ve ram bilgileri doğru mu veya hangi işlemciyi kullandığını öğrenmek.
Yaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...

Ekler

• 1000050607.webp
    1000050607.webp
    380.3 KB · Hit: 174
  • 1000050608.webp
    1000050608.webp
    392.3 KB · Hit: 176
hocam gerçekten inceleme kültürü yok bizde. adamlar bi de ne farkedecek diye küçümsüyor. gidin bi rtings incelemelerine bakın insanlar nelerle uğraşıyor. bu televizyon incelemeye değer bir televizyon ve diğer modellerle karşılaştırılabilecek detaylar olması önemli ki kullanıcı seçimini yapabilsin.

Yaw hacım anlıyorum sizi eyvallah da yani bu fiyattaki bir ürün içinde gerçekten samanlıkta iğne arıyorsunuz. Alın işte ne olacak şimdi ne değişecek...
Yanlış düşünüyorsun hocam.
Bu testi 10k lik ürün içinde yaparım 200k'lık ürün içinde. Fiyattan bağımsız yapılır bu testler.

Ek olarak cpu ve gpu kısmını çeker mısın msksksksks. Oralar yok foto da :d.

Seyfullah hocam isim adasiyiz CPU ve gpu bölümünü de çekip atarsanız mutlu oluruz gerçekten

Geri