❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Konudaki arkadaşlardan gördüğüm ayarlar bu şekilde. TV'nin kurulumu yapıldıktan sonra ayarları denerim diye ss'ini almıştım. Bu ayarları deneyip deneyiminizi paylaşabilirsiniz.
Ben renkleri canlı göstersin diye Otomatik Luma, Yerel Kontrast kökledim.

Sizin mesajınız üzerinden subwofer sorunuyla alakalı genel bir bilgilendirme yapayım.
Arkadaşlar malumunuz televizyonu forumda ilk alanlardan biriyim haliyle bu problemden ilk bahseden benim ve çözümü için uğraştım bikaç gündür.Buradaki servisimle görüştüğümde askı aparatıyla alakalı olabileceğinden bahsetti bende açıkçası bundan şüphelenmiştim fakat çağrı merkezini arayıp görüştükten sonra benden buraya da attığım videoyu istediler daha sonra aynı gün dönüş yapıp ar-ge ekibinin bunu inceleyip bana dönüş yapacaklarını söylediler ama ben açıkçası çok inanmamıştım.Dün genel merkezden teknik ekipten çok ilgili ve donanımlı yönetici pozisyonundan bir beyefendi beni aradı.Gönderdiğim videoyu izledikten sonra ürünümün seri numarasından üretim sürecini kamera kayıtlarından izleyerek montaj kısmında bir hata olup olmadığını kontrol etmişler ve bu sesin oluşmasını engellemek için koymaları gereken bir parçayı (kauçuk sünger vb. Olabilir ) koymadıklarını farketmişler ve üretimi durdurmuşlar.Benim ürünümle birlikte üretilen birkaç televizyonda daha bu problemin olduğunu fakat sonraki seride böyle olmadığını tespit etmişler.Bir süre yaşanan stok sıkıntısı da bu yüzdenmiş.Gerekli parçayı hemen kaygoya vererek burdaki servise yollamışlar.Parça gelip montajı yapıldıktan sonra böyle bir problem yaşanmayacağını kesinlikle çözüleceğini bunun testlerini ellerindeki ürünlerle yaptıklarını söylediler.Bu konuşmaları buraya yazacağımın bilgisini verip arayan beyefendinin iznini alarak sizlere yazıyorum.Ben çok şaşırdım açıkçası böyle bir satış sonrası hizmet beklemiyordum Ürünlerinin her türlü arkasındalar ve yaptıkları işe çok güveniyorlar. Lansman ürünleri olduğu için böyle ufak tefek hataların olabileceğini düşünüyorum mühim olan bu hataları mağduriyet yaşatmadan gidermeleri ki burda ürünü kırık gelen bir arkadaşın da hemen değişimini yaptılar çok kısa sürede. Firma çok güvenimi kazandı benim.Muhtemelen değişim istesem onu da yaparlardı ama ben gerek duymadım.Sözün özü next bu şekilde devam ederse bu pazarda muadil firmaların çok önüne geçer.Gerekli parça gelip montaj yapıldıktan sonra güncel bilgilendirme yapacağım size.
Maalesef bende de aynı sorunun olduğunu anladım bu gün. Dizi izlerken fark ettim. Yarın arayıp durumu bildireceğim. Umarım aynı şekilde ilgi görürüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef bende de aynı sorunun olduğunu anladım bu gün. Dizi izlerken fark ettim. Yarın arayıp durumu bildireceğim. Umarım aynı şekilde ilgi görürüz
Bu arada dolby ses açık olunca geliyor. Ayarı aktif edince seste inanılmaz değişim oluyor. Bir arkadaş sesin boğulduğunu söylemişti sanırım kısık seslerde boğuluyor biraz bassların arasında kayboluyor olabilir. Bi tık daha yüksek seslerde daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kendisine de tavsiye ederim.

Ben de aranıza katıldım.
58 inç almıştım16 bin liraya. İki haftadır takip ediyorum . Dayanamadım aldım. 58 lik babama, 65 bana.
Aslında hemen açmak istemiyorum. Ne kadar süre sonra açabiliriz sizce. Servise sormak mı lazım. Yaza doğru açmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu arada dolby ses açık olunca geliyor. Ayarı aktif edince seste inanılmaz değişim oluyor. Bir arkadaş sesin boğulduğunu söylemişti sanırım kısık seslerde boğuluyor biraz bassların arasında kayboluyor olabilir. Bi tık daha yüksek seslerde daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kendisine de tavsiye ederim.
Dolby de denemedim onu denerim.

teşekkür ederim bekleyelim bakalım videoyu

Arkadaşlar şimdi 65ınc için hareketli duvar aparatı arıyorum ama herhangi bi markanın aparatını alsam uyumlu oluyor mu acaba ? next markasının sadece sabit olanı var hareketli olanında 65ınc destekleyen yok.
Bu ürünü aldım hocam ben

Ekler

• b44726ce-e9ee-49eb-8fb9-f5d1a4ab5583.webp
    b44726ce-e9ee-49eb-8fb9-f5d1a4ab5583.webp
    76.2 KB · Hit: 104
Arkadaşlar daha almadım ama bu televizyonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şey içinden ayaklık çıkıyor mu? Bir TV sehpası aldım uyumlu ama ayaklık çıkıp çıkmadığını anlayamadım ve çıkıyorsa kaliteli mi acaba

Arkadaşlar daha almadım ama bu televizyonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şey içinden ayaklık çıkıyor mu? Bir TV sehpası aldım uyumlu ama ayaklık çıkıp çıkmadığını anlayamadım ve çıkıyorsa kaliteli mi acaba
Çıkıyor olması lazım çünkü ağırlıkta ayaklı ve ayaksız bilgileri de mevcut ayaksız çıkma ihtimali yok denecek kadar az

Mutlaka ilgilenirler hocam ürüne çok güveniyorlar ve kusursuz olması için uğraşıyorlar.Ben zaten bahsettim forumdan çok kişi aldı benzer problem yaşayan varsa diye bilgilendireceğim dedim.Benimkiyle aynı seridir size gelen sorunu ve çözümünü bildikleri için çok hızlı reaksiyon alırsınız diye düşünüyorum.Buradan süreç hakkında bilgilendirin lütfen sizde.

Bu ürünü aldım hocam ben
Bunun aynısını bikaç yıldır kullanıyorum hocam ben.Yeni tv yide astım şuan bir sıkıntı yok tv yi taşıyor ama geçtiğimiz günlerde başka bir ürün paylaşılmıştı henüz almamış olan varsa onu da tercih edebilir. Bunun taşıma kapasitesi 40 kg diğer paylaşılan aparatın ki 80 kg dı. Benim servisim aparatı değiştirmemi önerdi çok sağlam olmayacağını esneme yapabileceğini söyledi.Bilginiz olsun.
09C8550E-0D20-4F6B-A011-26C2CE881C6E.webp

Ayak çıkıyo hocam sağlam ayakları

Son düzenleme:
Bunun aynısını bikaç yıldır kullanıyorum hocam ben.Yeni tv yide astım şuan bir sıkıntı yok tv yi taşıyor ama geçtiğimiz günlerde başka bir ürün paylaşılmıştı henüz almamış olan varsa onu da tercih edebilir. Bunun taşıma kapasitesi 40 kg diğer paylaşılan aparatın ki 80 kg dı. Benim servisim aparatı değiştirmemi önerdi çok sağlam olmayacağını esneme yapabileceğini söyledi.Bilginiz olsun.Alıntıyı görüntüle

Ayak çıkıyo hocam sağlam ayakları
Hocam üretici ile görüştüm esmene yapmaz dedi çok fazla yorum var sadece birisi esneme yaptı demiş onun da kendi hatası olduğunu düşünüyorum
Diğer ürün hangisi acaba linkini atabilme şansınız var mı ?
Ve birkaç yıldır hangi tv ile kullanıyorsunuz kaç inç ile

Hocam üretici ile görüştüm esmene yapmaz dedi çok fazla yorum var sadece birisi esneme yaptı demiş onun da kendi hatası olduğunu düşünüyorum
Diğer ürün hangisi acaba linkini atabilme şansınız var mı ?
Ve birkaç yıldır hangi tv ile kullanıyorsunuz kaç inç ile
47 inch lg ledtv vardı 15 yıllık bir televizyon onu bikaç yıldır taşıdı aparat esneme vs olmadı.dediğim gibi bu 65 inch olanı taktım bunu da taşıyo şuan ama servis aklımı karıştırdı biraz esneme yapabilir diye.diğer 80 kg taşıma kapasitesi olan geçmiş sayfalarda paylaşıldı sac kalınlığı belirtilmemiş falan diye yazmıştı bir arkadaş taşıma kapasitesinden konuşmuştuk o mesajları bulabilirseniz ürünü görürsünüz hocam

Kilit özelliği var sanırım.
Mesajı buldum hocam bu ürün 80 kg yazıyor ama hareketli değilmiş

Son düzenleme:
47 inch lg ledtv vardı 15 yıllık bir televizyon onu bikaç yıldır taşıdı aparat esneme vs olmadı.dediğim gibi bu 65 inch olanı taktım bunu da taşıyo şuan ama servis aklımı karıştırdı biraz esneme yapabilir diye.diğer 80 kg taşıma kapasitesi olan geçmiş sayfalarda paylaşıldı sac kalınlığı belirtilmemiş falan diye yazmıştı bir arkadaş taşıma kapasitesinden konuşmuştuk o mesajları bulabilirseniz ürünü görürsünüz hocam

Mesajı buldum hocam bu ürün 80 kg yazıyor ama hareketli değilmiş
Hocam hareketli lazım ama zaten ürün dağıtıma çıkmış esneyeceğini sanmıyorum taşıma kapasitesi filan kurtarıyor

Yeni next Tv'de var galiba.
CI Giriş(CI+): Var yazıyor.
Ama çanak bizde binain ortak.
Bu verdiğiniz frekansi modüle mi giriyoruz?
Ortak çanak olması problem değil. Türksat 42 dereceden sinyal alabiliyorsanız tkgs kurulumu ile zaten tüm digitürk kanalları gelir. modül ise şifreli digitürk kanallarını çözmeye yarayan bir karttır. modüle frekans girme diye bir durum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898
Son üye
FamasteR
Geri