anca orayı bilin zatenHeee. Karşı bende yok ya. Avrupa'yı biliyorum ben.
@Perfectshot06 bunu çözmek şart oldu.bu şekilde bir kabin sesi çıkarıyor.
Hocam bu videoda kullandığınız ses ayarları ve videoyu iletebilme şansınız var mı benim cihazda sorun var mı tam emin olamadım. Bazı videolarda dolby standart modda ve ses seviyesi 40 iken bariz kabin titreşimi var ancak diğer modlarda yok gibibu şekilde bir kabin sesi çıkarıyor.
starboy klibi 20 25 30. saniyeler ya da 50hz test videosu. bariz bir şekilde anlarsınızHocam bu videoda kullandığınız ses ayarları ve videoyu iletebilme şansınız var mı benim cihazda sorun var mı tam emin olamadım. Bazı videolarda dolby standart modda ve ses seviyesi 40 iken bariz kabin titreşimi var ancak diğer modlarda yok gibi
Hocam bu videoda kullandığınız ses ayarları ve videoyu iletebilme şansınız var mı benim cihazda sorun var mı tam emin olamadım. Bazı videolarda dolby standart modda ve ses seviyesi 40 iken bariz kabin titreşimi var ancak diğer modlarda yok gibi
Bu videoları denedim starboyda 30 seviyelerinde tvnin yanındayken duyulan bi cızırtı var diğer videoda ise normal bass sesi gibistarboy klibi 20 25 30. saniyeler ya da 50hz test videosu. bariz bir şekilde anlarsınız
Teşekkürler hocam bir deneyeyimses seviyesi %30 da dolby işleme açık değil! sadece surround açık.
Hocam tahmini 7-8 tane veya 10 tane yani arka kapağın vidalarını açıp sünger koyuyo tvye . malzeme olsa benim yapmam bile 10 dk sürmez dış kapağı açıyo sadecearka paneli fabrikada olduğu gibi düzgün açabilecekler mi?
Whatsapp hattına yazın hocam ben aramıştım benden ordan video istemişlerdi@Zalımo bu woofer sorunu için nereden kayıt nereden açtıracağız?
neresine koyuyor hocam görseldeki 4 vidayı söküp içerideki kısımlara mı koyuyorlarHocam 7-8 tane vida açıp sünger koyuyo tvye . malzeme olsa benim yapmam bile 10 dk sürmez dış kapağı açıyo sadece
Hocam sanırım benim tv sağlam teşekkür ederim, servis kayıt oluşturmuştu onu iptal ettireyim.
https://vocaroo.com/1be7uIxRBeqo şöyle bir ses hocam televizyonun arkasına yaklaşın anlarsınızHocam sanırım benim tv sağlam teşekkür ederim, servis kayıt oluşturmuştu onu iptal ettireyim.
Ben videoyu izledim o videodaki ürünlerde süngeri koymadan kapatıyolar . Videodan alacağım ekran görüntüsünden göstereyim birazdan sizeHocam Scroll.com.tr'nin videosundakiler belkide eksik parçalı tvler, @Zalımo hocamın bahsettiği süngerler küçük kare şeklinde dört parçaymış.