❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

bu şekilde bir kabin sesi çıkarıyor.

bu şekilde bir kabin sesi çıkarıyor.
Hocam bu videoda kullandığınız ses ayarları ve videoyu iletebilme şansınız var mı benim cihazda sorun var mı tam emin olamadım. Bazı videolarda dolby standart modda ve ses seviyesi 40 iken bariz kabin titreşimi var ancak diğer modlarda yok gibi

Hocam bu videoda kullandığınız ses ayarları ve videoyu iletebilme şansınız var mı benim cihazda sorun var mı tam emin olamadım. Bazı videolarda dolby standart modda ve ses seviyesi 40 iken bariz kabin titreşimi var ancak diğer modlarda yok gibi
starboy klibi 20 25 30. saniyeler ya da 50hz test videosu. bariz bir şekilde anlarsınız

ses seviyesi %30 da dolby işleme açık değil! sadece surround açık.

starboy klibi 20 25 30. saniyeler ya da 50hz test videosu. bariz bir şekilde anlarsınız
Bu videoları denedim starboyda 30 seviyelerinde tvnin yanındayken duyulan bi cızırtı var diğer videoda ise normal bass sesi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses seviyesi %30 da dolby işleme açık değil! sadece surround açık.
Teşekkürler hocam bir deneyeyim

arka paneli fabrikada olduğu gibi düzgün açabilecekler mi?
Hocam tahmini 7-8 tane veya 10 tane yani arka kapağın vidalarını açıp sünger koyuyo tvye . malzeme olsa benim yapmam bile 10 dk sürmez dış kapağı açıyo sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zalımo bu woofer sorunu için nereden kayıt nereden açtıracağız?
Whatsapp hattına yazın hocam ben aramıştım benden ordan video istemişlerdi

Son düzenleme:
Hocam 7-8 tane vida açıp sünger koyuyo tvye . malzeme olsa benim yapmam bile 10 dk sürmez dış kapağı açıyo sadece
neresine koyuyor hocam görseldeki 4 vidayı söküp içerideki kısımlara mı koyuyorlar

Ekler

• 1763659585702.webp
    1763659585702.webp
    101.2 KB · Hit: 34
Geri