❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bendeki problem de sizdekinin birebir aynısı. Hatta bende ilk sizin gibi duvar askısından şüphelendim, ardından sizin yaşadıklarınız ve mesajlarınız aklıma geldi. Yarın servis kaydı oluşturacağım.
Ara hocam yaptır basit bişey zaten . bu şekilde kullanma görüntü çok iyi normalde sesi de çok iyi bu zırıltı biraz can sıkıcı oluyor izlerken

Ara hocam yaptır basit bişey zaten . bu şekilde kullanma görüntü çok iyi normalde sesi de çok iyi bu zırıltı biraz can sıkıcı oluyor izlerken
dizi veya film %20-%25 ses seviyesinde seyrederken hiç duymadık desem?

Bende ilk yere kurulunca duymadım hocam sonra duvara astığımda ses gelmeye başladı ve duymamak imkansız.3-4 metre mesafeden zırıl zırıl ötüyo 😃 netflixten bişeyler açınca keyif kaçırdı baya . görüntü 4k ses dolby atmos tam aksiyon sahnesi başlıyo zırıltıdan izlenmiyo. Bu seviyelerde değildir sizinki muhtemelen yoksa keyif alamazdınız hiç.

Bende ilk yere kurulunca duymadım hocam sonra duvara astığımda ses gelmeye başladı ve duymamak imkansız.3-4 metre mesafeden zırıl zırıl ötüyo 😃 netflixten bişeyler açınca keyif kaçırdı baya . görüntü 4k ses dolby atmos tam aksiyon sahnesi başlıyo zırıltıdan izlenmiyo. Bu seviyelerde değildir sizinki muhtemelen yoksa keyif alamazdınız hiç.
Büyük ihtimalle tv yi ilk kuran servis mi geliyor yoksa başka servis mi gelecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü bana gelen servis de ki abi baya iyi birisiydi tatlı dilli ve nazikti.

@Perfectshot06 TV ye kick yükleyip cagoladınız mı? :ROFLMAO:

@Perfectshot06 çoğu markanın genel müdürlüğü mağazası servisi bana yakın şansa bak :D keza bu next'inde genel müdürlüğü ve sanırım teknik servisi 20 dk 4 km sultanbeyli merkeze geçerken önünden geçiyorum :D desteklik durum olursa haberleşiriz :kekw:
Nerede hocam yerleri

Hocam ben de aynı seviyelerde kullanınca fark etmedim ama,kullanınca da tat kaçırmasın, basit bir işlem için

Büyük ihtimalle tv yi ilk kuran servis mi geliyor yoksa başka servis mi gelecek?

Yok daha yapamadım ama Apple TV'de yüklü.
Bugün paso 2kan abi izledim.

Muhtemelen kuran servis gelir yine burda tek servis var adamla kanka olduk zaten hareketli aparatı söktü sabit aparatın takma ücretini bile almadı 😃

Muhtemelen kuran servis gelir yine burda tek servis var adamla kanka olduk zaten hareketli aparatı söktü sabit aparatın takma ücretini bile almadı 😃
Bizim bu Pendik tarafında da tek EKA ELEKTRONİK bakıyor. Yüksek ihtimalle yine o abi gelecek. :peped:

Arkadaşlar bende de problem var mı 65 inç Dolby açık ses 30 civarı bas vurduğunda bir tıkırtı sesi var gibi
Attığım linkteki videoyu izle hocam net duyuluyo zırıltı sesi. Bu senin attığın videoda yok gibi

Son düzenleme:
Attığım linkteki videoyu izle hocam net duyuluyo zırıltı sesi. Bu senin attığın videoda yok gibi
Hocam benim anladığım parça eksik olan tv'yi kameradan falan bir şekilde kontrol edip buluyorlar. Yani servis seri no bakıp arıza kaydı açarsa kesin bu problem var demek ki. Siz ilk olduğunuz için size detay verdiler galiba değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,284
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri