❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

@Perfectshot06 ya niye bu kadar kabin titreşim sorununa takıldık zaten aşırı yüksek film veya müzik açamadım şikayet gelir diye onda da duymadık titreşim sorununu en kötü https://www.epey.com/ses-sistemi/samsung-hw-b650f.html bundan alıp daha iyi bir ses elde ederiz. :D Gereksiz yere arkasını açtırıp sıfır ürünü içi açılmış ürüne döndürmeyelim.
Hocam ben TV ile birlikte Samsung'un 5+1 ses sistemini kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi başta bu ses sorununa takılmamıştım ta ki "The Weekend - Starboy" dinleyene kadar. Spoti'den şarkıyı açtığımda ilk 17 saniye bu titreşim sorunu ses seviyesi kaç olursa olsun belli oluyor. Diğer müziklerde ses seviyesi 30'un üstündeyken titreşim kendini belli ediyordu, bunda ise direkt olarak titreşimle başlıyor. Şimdi servis kaydını oluşturdum dönüş bekliyorum.

Hocam ben TV ile birlikte Samsung'un 5+1 ses sistemini kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi başta bu ses sorununa takılmamıştım ta ki "The Weekend - Starboy" dinleyene kadar. Spoti'den şarkıyı açtığımda ilk 17 saniye bu titreşim sorunu ses seviyesi kaç olursa olsun belli oluyor. Diğer müziklerde ses seviyesi 30'un üstündeyken titreşim kendini belli ediyordu, bunda ise direkt olarak titreşimle başlıyor. Şimdi servis kaydını oluşturdum dönüş bekliyorum.
Hocam ses sistemi sizce daha mı zevkli günlük kullanımda? Yoksa TV'nin kendi sesi mi?
Çünkü derin ve bassli seslerde normal TV yayinlarinda falan yoruyor bence.
Yalin ses daha iyi sanki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 kaydı nereden oluşturdun?
+905051850942 wp hattindan.
Video ve ses kayıtlarını attım direkt servis kaydı açtılar.
Dün sabah tekrar bı yokladim servis arayacak dedi ama bekliyorum daha.

Hocam ses sistemi sizce daha mı zevkli günlük kullanımda? Yoksa TV'nin kendi sesi mi?

Hani s/n den filan kontrol ettiler mi? yoksa video kafi mi geldi?

Ben ses sistemini Google TV'ye geçiş yaptığımda kullanıyorum. YT-Netflix izlerken, spoti'den şarkı dinlerken vs. ikisinin senkron çalışmasıyla ses tüm salonu hatta tüm evi dolduruyor. Karasal yayında ise sadece maç izlerken ses sistemini açıyorum, haber vs. izlerken dediğiniz gibi seslerde bir boğukluk oluyor sadece TV'den gelmesi daha iyi oluyor.

www.servis.next.com.tr ye girdiğiniz de kayıt açıldığı gözüküyor mu?

Ben ses sistemini Google TV'ye geçiş yaptığımda kullanıyorum. YT-Netflix izlerken, spoti'den şarkı dinlerken vs. ikisinin senkron çalışmasıyla ses tüm salonu hatta tüm evi dolduruyor. Karasal yayında ise sadece maç izlerken ses sistemini açıyorum, haber vs. izlerken dediğiniz gibi seslerde bir boğukluk oluyor sadece TV'den gelmesi daha iyi oluyor.
Ses sistemi ile görüntü arasında gecikme falan oluyor mu hocam?
Çok az bile olsa vs.

www.servis.next.com.tr ye girdiğiniz de kayıt açıldığı gözüküyor mu?
Evet açık kayıtlarım da 1 diyor.

Ses sistemi ile görüntü arasında gecikme falan oluyor mu hocam?
Çok az bile olsa vs.

Evet açık kayıtlarım da 1 diyor.
Yok hocam, cihaz optik kablo ile bağlı olduğu için herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Ses hem TV'den hem de ses sisteminden aynı anda gelmesine rağmen, gecikme ayarı ile ikisini dengeledim; şu an birlikte kusursuz ve senkronize çalışıyorlar.

Bad Bunny Monaco dinleyip denesene tam çoşar o zaman.

Yok hocam, cihaz optik kablo ile bağlı olduğu için herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Ses hem TV'den hem de ses sisteminden aynı anda gelmesine rağmen, gecikme ayarı ile ikisini dengeledim; şu an birlikte kusursuz ve senkronize çalışıyorlar.
Ne kullanıyorsunuz?

Bu gün sabah kargo geldi 30 desi üstü diye eve çıkartmadılar. Öğlenine kuruluma geldiler kuruldu şu anlık güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,749
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri