Neler Yeni

Nintendo switch /Lite alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Uzun huysuz
Hepinize iyi forumlar nintendo switch veya lite almayı düşünüyorum.Nintendo özel oyunu olarak beğendiğim oyunlar var ekstra fifa vb oyunlar oynayacağım.Kırılmış versiyon alınır mı?.
Hepinize iyi geceler.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Görkem çetinkaya
Hepinize iyi forumlar nintendo switch veya lite almayı düşünüyorum.Nintendo özel oyunu olarak beğendiğim oyunlar var ekstra fifa vb oyunlar oynayacağım.Kırılmış versiyon alınır mı?.
Hepinize iyi geceler.
Şahsen pek mantıklı gelmiyor.mesela ben zeldayi severim ama onun için switch almam.cok pahalı ve performansı iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Zelda için performansı iyi değil derken neyi kastediyorsunuz ? Zelda en iyi malesef ki switchde oynanan bir oyun.

Sorunuza gelince şuanda 3 switche de sahibim lite, switch ve oled. Aslında temelde çok fazla bir şey değişmiyor hatta ekranın daha küçük olması sebebi ile ekran daha net ve canlı ancak dezavantajları da var.

Kucuk ekran
Tv ye baglanmaması
Sarjın bir oled kadar gıtmemesı
Oyunlardakı dock uzerındekı tıtresım hıssıyatının saglanmaması

ancak performan olarak dusunursek ortalama aynı cıhazlar cok buyuk bır farklılık yok.

Tavsıyem oled cıplı almanız ancak sureklı yanımda tasırım dıyorsanız lıte olabılır. Ornegın ben anımal crossıng oyununu en cok lite de oynamayı sevıyorum ama zeldanın sok 3 versıyonunu oledde sevıyorum awakıng Zelda lite de daha zevlı gelıyor vb.

Kısaca oled alamıyorsanız lıte olur tasınması dıgerlerıne gore cok kolay. Bırde Mumba marka kılıf alırsanız essız olur n11 den bulabılırsınız

Top Bottom