başından beri steam decks alınmaması gerektiğini savundum bazı insanlar yok bu cihaz baya iyi olucak dedi.Sizce hangisini almak daha mantıklı olur taşınabilir bir konsol istiroyum
evet ama benim de genel olarak oyunlarım epic gamesde. Steam oyunlarım fln var da mesela dying light 2 epicde ve genelde oyunları ordan alıyorum daha ucuz oluyo indirimlerle kuponlarla flnNintendo switch oyunları pahalı galiba
ama switche bana göre bi oyun var mı emin değilim zelda dışında zelda hoş gibibaşından beri steam decks alınmaması gerektiğini savundum bazı insanlar yok bu cihaz baya iyi olucak dedi.
Görsünler şimdi.
Steam Deck tam anlamıyla ÇÖP
piyasadaki aaa oyunları bile 30 fps anca açan bir cihaz 2-3 yıl sonra ne kadar açar sen hayal et.
Switch alınmalı ama oyunları pahalıdır
steam deck al ama youtube den incileme videolarını izle bence hangisi alınır alınmaz mı gibi şeylere bakevet ama benim de genel olarak oyunlarım epic gamesde. Steam oyunlarım fln var da mesela dying light 2 epicde ve genelde oyunları ordan alıyorum daha ucuz oluyo indirimlerle kuponlarla fln
steam deck iyi gibi ama resmi olarak türkiyede satılmicakmış sadece amazondan alınabilirmişsteam deck al ama youtube den incileme videolarını izle bence hangisi alınır alınmaz mı gibi şeylere bak
Çok seçenek yok.evet ama benim de genel olarak oyunlarım epic gamesde. Steam oyunlarım fln var da mesela dying light 2 epicde ve genelde oyunları ordan alıyorum daha ucuz oluyo indirimlerle kuponlarla fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama switche bana göre bi oyun var mı emin değilim zelda dışında zelda hoş gibi
nintendoda bana göre oyun yok gibi nintendo oyunlarını sevmeyen biri olarak (zelda hariç)Çok seçenek yok.
Steam Docks alırsan yaşayacaklarını anlatayım sen seç
1-AAA oyun performansı bile 30 fps fenan ileride açamaz bile hatta 1-2 yıl verdim ben.
2-Eşşek ölüsü gibi bir boyutu var
3-AAA oyun oynarken (CP 77 testine göre) 1.5 saat dayanan bir bataryası var.
Sen alır mısın?
Bana göre el konsolu için yeterli sayıda oyun var bu el konsolu sana CP 77 oynatmaz yani.nintendoda bana göre oyun yok gibi nintendo oyunlarını sevmeyen biri olarak (zelda hariç)
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani nintendo da 1 oyun için alınmaz gibi be
yani sizin tavsiyeniz de switch yanlış anlamadıysamBana göre el konsolu için yeterli sayıda oyun var bu el konsolu sana CP 77 oynatmaz yani.
He ben alsam
Overwatch
witcher 3
Nintendo oyunları ve bazı Hack&Slashlar için alırım bir el konsoluna göre performansı iyi ama dediğim gibi el konsolu bu beklentinizi düşürmek zorundasınız
Alıncaksa switch switch alınmayacaksa almayın daha iyi.yani sizin tavsiyeniz de switch yanlış anlamadıysam