Neler Yeni

North Bayou NB H100 yardım

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan Dağ
Arkadaşlar merhaba,
North Bayou NB H100 satın aldım geldi, montajı yaparken aşağı da ki kısmı bir türlü döndüremedim yamuk duruyor.
Kurulumunu yapan ya da bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba?
Mavi kare içerisine aldığım kısım çapraz duruyor monitöre monte edeceğim esnada da kol kısmı çapraz durup oturmayacak muhtemelen, o kısmı nasıl döndürebilirim düz yapabilirim resimde ki gibi.

110000689777407.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
Elinle döndürmen lazım. Biraz asılman gerekecek.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba,
North Bayou NB H100 satın aldım geldi, montajı yaparken aşağı da ki kısmı bir türlü döndüremedim yamuk duruyor.
Kurulumunu yapan ya da bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba?
Mavi kare içerisine aldığım kısım çapraz duruyor monitöre monte edeceğim esnada da kol kısmı çapraz durup oturmayacak muhtemelen, o kısmı nasıl döndürebilirim düz yapabilirim resimde ki gibi.

Alıntıyı görüntüle
Aynı olayı north bayou f80'de yaşamıştım biraz yamuk gelmişti orası, baya sağlam bi asılman lazım. Kırılacak diye korkmuştum o gün

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serhat Bal
içinden çıkan alyan ile sıkılığını ayarlayabilirsin ne kadar sıkarsan dönmesi o kadar zor olur ayarını monitörünün ağırlığına göre ayarlaman gerekli

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içinden çıkab alyan ile sıkılığını ayarlayabilirsin ne kadar sıkarsan dönmesi o kadar zor olur ayarını monitörünün ağırlığına göre ayarlaman gerekli
herhangi bir sıkacak gevşetecek yer kalmadı hepsini gevşettim ama orası dönmüyor monitörü taktıktan sonra daha rahat döner diyenler oldu monitörün gelmesini bekliyorum takıp deneyeceğim eğer dönmezse söküp elle zorlayacağım olmadı iade edeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
Onun gevşemesi için bir ayarın olduğunu hatırlamıyorum ama çeviremiyorsanız monitörle iş çözülür büyük ihtimalle

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serhat Bal
Monitorü taktıktan sonra rahat döner kuvvet uyguladığın nokta merkezden uzaklaştığı için kuvvet miktarı artacaktır

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan Dağ
Monitorü taktıktan sonra rahat döner kuvvet uyguladığın nokta merkezden uzaklaştığı için kuvvet miktarı artacaktır
öyle deneyeceğim çünkü elim kırılana kadar çevirdim çevrilmedi ya basınç noktası var ya kuvvet noktası var artık monitör gelince bakacağım

Top Bottom